ايسنا/ مديرکل دامپزشکي استان زنجان گفت: مردم از گوشت چرخ کرده بستهبندي شده استفاده کنند و فروشندگان بايد در حضور مشتري و با رعايت کامل ضوابط بهداشتي اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.
محمدباقر حاجکاظمي، مديرکل دامپزشکي استان زنجان در رابطه با گوشت چرخکرده، اظهار کرد: گوشت چرخ کرده بايد از گوشت مورد تاييد دامپزشکي بوده و در بستهبنديهاي داراي برچسب معتبر در معرض فروش قرار گيرد و در صورتي که مشتريان تقاضاي گوشت چرخ کرده دارند، فروشندگان بايد در حضور مشتري و با رعايت کامل ضوابط بهداشتي اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.
وي افزود: مردم استان بايد از گوشت چرخ کرده بستهبندي شده در کارگاههاي بستهبندي که تحت نظارت دامپزشکي با تاريخ توليد، انقضاء، کد پروانه بهرهبرداري از دامپزشکي، داراي آرم دامپزشکي همراه با آدرس محل کارگاه بستهبندي که در فروشگاههاي مجاز عرضه ميشوند، استفاده کنند.
اين مسئول با تاکيد بر اينکه مردم بايد در قصابيها با خريد گوشت سالم و بهداشتي از لاشهاي که ممهور به مهر آبي رنگ دامپزشکي و داراي برچسب باشد، استفاده کنند، تصريح کرد: مردم بايد در حضور خود از قصابيها درخواست چرخ کردن گوشت کنند.
مديرکل دامپزشکي استان در رابطه با ويژگيهاي گوشت سالم و بهداشتي، ادامه داد: گوشت قرمز تازه بايد داراي رنگ و رطوبت طبيعي و عاري از هرگونه تورم، خونمردگي، تغيير رنگ و ذرات خارجي بوده و گوشت بايد داراي قوام سفت باشد.
حاجکاظمي با بيان اينکه گوشت نبايد لزج، خشک يا چروکيده باشد، در رابطه با علائم فاسد شدن گوشت، اظهار کرد: هرگونه تغيير رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوهاي و خاکستري يا ايجاد يک لايه لزج و چسبناک و استشمام بوي غيرطبيعي از علائم بارز و اصلي فساد گوشت است.
وي خاطرنشان کرد: از شهروندان زنجاني درخواست ميکنم در صورت مشاهده هرگونه تخلف مرتبط با وظايف دامپزشکي، مراتب را به اداره دامپزشکي شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکايات آنها رسيدگي شود.
بازار