ايرنا/ جانشين فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران با بيان اينکه کشور ما ۴۰ سال است ميزبان بيش از سه ميليون نفر از مردم افعانستان است گفت: به هيچ عنوان نميشود فتنه غرق شدن اتباع افغانستاني را به مرزبانان ناجا نسبت داد و اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد.
سرتيپ قاسم رضايي، جانشين فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران در سفر به يزد در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه در پاسخ به سوالي در خصوص ماجراي غرق شدن اتباع افغانستاني در نقطه صفر مرزي افزود: جمهوري اسلامي يکي از مقتدرترين کشورهاي منطقه و پرچمدار مقابله با استکبار جهاني است و تمام معادلات و منافع نامشروع آنها به ويژه دولت و ارتش تروريستي آمريکا را به هم زده است.
وي با بيان اينکه استکبار جهاني هر روز به دنبال ايجاد توطئه و فتنه جديدي براي ايران است ادامه داد: يکي از فتنههايي که آنها درست کرده و به مردم شريف و مسلمان افغانستان القاء کردند اين موضوع بوده است.
جانشين فرمانده ناجا گفت: زماني که موضوع غرق شدن تعدادي از اتباع مطرح شد بلافاصله با فرمانده مرزباني تايباد تماس گرفتم و با بررسيهاي به عمل آمده مشخص شد چنين موضوعي وجود نداشته و اصلا چنين روحيهاي در مرزبانهاي ايران وجود ندارد.
رضايي اظهار کرد: دولت و ملت مسلمان افغانستان که ۴۰ سال درگير فشار جنگهاي داخلي است و تنها حامي آنها ايران است باورشان نيست که اين موضوع مربوط به مرزبانان جمهوري اسلامي باشد و قطعا به زودي اين فتنه به دست ملت افغانستان برملا خواهد شد.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينکه هماهنگي و همکاري بسيار خوبي بين مرزبانان ايران و افعانستان وجود داشته تصريح کرد: در ۶ سال گذشته حداقل پنج نشست با مسوولان اين کشور در سطح ملي و سه نشست در شهرهاي مرزي و همچنين تهران و کابل داشتهايم.
رضايي خاطرنشان کرد: وقتي که چنين همکاري و تعامل نزديک و بسيار خوبي در بين ۲ کشور وجود دارد مطرح کردن اين فتنه توسط رسانههاي معاند و بيگانه تعجب آور بود و مردم افغانستان اين کارهاي غيراخلاقي رسانه اي معاند را جواب خواهند داد.
وي گفت: ما امروز با ۱۵ کشور همسايه از جمله افغانستان ارتباط بسيار تنگاتنگ داريم و منافع و امنيت افغانستان و آرامش مردم اين کشور، آرامش و امنيت ماست.
جانشين فرمانده انتطامي کشور در ادامه با بيان اينکه موقعيت جغرافيايي يزد خاص و مسير تردد شمال و مناطق غرب به جنوب و شرق کشور است افزود: بخشي از مناطق اين استان کويري است که در گذشته جولانگاه قاچاقچيان موادمخدر بوده اما نيروي انتظامي با ايجاد ساز و کارهاي مناسب در ۲ دهه اخير اقدامات بسيار موثري را انجام داده است.
رضايي با اشاره به مجاهدت شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني در شرق کشور اضافه کرد: با فعال شدن قرارگاههاي عملياتي ناجا در کوير، ديگر شاهد اقدامات خاصي از سوي اشرار در اين منطقه نبودهايم.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به فعال شدن پايگاههاي پهپادي در سمنان گفت: مرکز پهپادي در آن استان مسووليت رصد کوير را بر عهده دارد و ساز و کار پليس در منطقه کوير تقويت اشراف اطلاعاتي و ردههاي عملياتي پليس است.
رضايي تصريح کرد: اقدامات موثري که ايران اسلامي در بحث مبارزه با موادمخدر در اين چند سال انجام داده در جهان بيسابقه بوده و به همين جهت است که رييس مبارزه با جرم جهاني سازمان ملل در سال ۸۵ از جمهوري اسلامي ايران به عنوان کشور خط مقدم مبارزه با قاچاق موادمخدر در دنيا ياد کرد.
جانشين فرمانده انتظامي کشور در سفر يه يزد با نماينده وليفقيه در استان و امام جمعه اين شهر واعضاي شوراي تامين ديدار کرد و همچنين در مراسم توديع و معارفه فرمانده انتظامي استان شرکت کرد.
بازار