ايرنا/ مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجانغربي گفت: فعاليت اماکن اقامتي و هتلهاي استان طبق مصوبات و دستورالعملهاي ستاد ملي مقابله با بيماري کرونا و ستاد استاني، پس از ماه مبارک رمضان با رعايت پروتکلهاي بهداشتي آغاز ميشود.
جليل جباري، مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجانغربي اظهار کرد: در راستاي رعايت موارد لازم به منظور جلوگيري از شيوع بيشتر بيماري کرونا، هيات نظارت ادارهکل ميراث فرهنگي و شبکه بهداشت و درمان بر فعاليت اين مراکز نظارت خواهند کرد.
وي اضافه کرد: بازگشايي اماکن اقامتي و هتلها به معني از سرگيري جشن و مراسم جمعي نبوده و هرگونه تجمع و برپايي جشن و ميهماني در هتلها ممنوع است و مهمانسراهاي دستگاههاي دولتي هنور مجاز به پذيرش مسافر نيستند.
جباري با اشاره به اينکه بر اثر شيوع بيماري کرونا ضرر قابل توجهي متوجه بخش گردشگري آذربايجانغربي شده، بيان کرد: از ابتداي شيوع بيماري کرونا تا اوايل ارديبهشت سال جاري، ۴۲۰ ميليارد ريال به بخش گردشگري اين استان خسارت وارد و موجب تعديل نيرو در اين بخش شده است.
وي اظهار کرد: حدود ۲۸ ميليارد و ۴۸۰ ميليون ريال از ميزان خسارت مربوط به حوزه صنايع دستي است و پيگيري براي جبران بخشي از اين خسارت از طريق اعطاي تسهيلات حمايتي و ارزان قيمت در دستور کار اين ادارهکل قرار دارد.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجانغربي با بيان اينکه مراکز گردشگري نزديک به ۴۰ درصد درآمد سالانه خود را در ايام نوروز کسب ميکنند، افزود: اين مراکز که شامل اماکن گردشگري، مراکز بومگردي، هتلها و مراکز اقامتي است، جزو اولين گروههايي بودند که با ستاد ملي و استاني کرونا همکاري کرده و تصميم به تعطيلي گرفتند.
جباري ادامه داد: با وجود مشکلات و وارد شدن خسارت، خوشبختانه بخشي از مراکز اقامتي و هتلها به عنوان مراکز پشتيباني، براي استراحت کادر درماني و نقاهتگاه بيماران کرونا بهويژه در اروميه و ماکو به کارگيري شدند.
بازار