فارس/ جانشين فرماندهي انتظامي چهارمحال و بختياري گفت: تعدادي کالاي قاچاق به ارزش سه ميليارد ريال در محور بروجن- گندمان کشف شد.
عبدالرضا قاضيزاده، جانشين فرماندهي انتظامي چهارمحال و بختياري اظهار کرد: طي وصول خبري مبني بر انتقال کالاي قاچاق در محور بروجن- گندمان ماموران انتظامي شهرستان بروجن اقدام به ايجاد تور ايست و بازرسي کردند.
جانشين فرماندهي انتظامي چهارمحال و بختياري ادامه داد: در اين اقدام يک کاميون متوقف و تعداد 20 دستگاه اسپيلت قاچاق کشف شد.
وي اظهار کرد: ارزش تقريبي کالاهاي قاچاق کشف شده سه ميليارد ريال برآورد شده و کاميون حامل اين اقلام توقيف و راننده آن دستگير و به مراجع قضايي تحويل داده شد.
قاضيزاده تاکيد کرد: از مهمترين اولويتهاي پليس استان در سال جديد مبارزه با ورود کالاي قاچاق به استان است و در اين راه با جديت و قاطعيت با متخلفين برخورد خواهد کرد.
بازار