مهر/ فرمانده انتظامي استان قزوين از شناسايي و دستگيري عاملان تشويش اذهان عمومي در شبکه اجتماعي خبر داد.
سردار مهدي حاجيان، فرمانده انتظامي استان قزوين اظهار کرد: با رصد و پايش فضاي مجازي توسط مأموران پليس امنيت عمومي و مشاهده افرادي در فضاي مجازي با انتشار مطالب توهينآميز و تهديد به درگيري به قصد تشويش اذهان عمومي در شبکه اجتماعي، موضوع در دستور کار پليس امنيت عمومي قرار گرفت.
وي افزود: با توجه به حساسيت موضوع با انجام اقدامات فني و اطلاعاتي ۵ نفر اراذل و اوباش در اين خصوص در شهرستان قزوين شناسايي و با هماهنگي مقام قضائي در يک عمليات غافلگيرانه در مخفيگاهشان دستگير شدند.
فرمانده انتظامي استان قزوين خاطرنشان کرد: در بازرسي از متهمان و خودروي متعلق به آنان مقدار ۶۵۰ گرم مواد مخدر از نوع هروئين و شيشه و مبلغ ۹۳ ميليون ريال وجه حاصل از فروش از مواد مخدر کشف شد.
اين مقام ارشد انتظامي عنوان کرد: متهمان پس از انتقال به مقر پليس و مواجهه با مدارک و مستندات موجود لب به اعتراف گشوده و به بزه انتسابي اعتراف کردند که در اين خصوص پرونده قضائي تشکيل و جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضائي ارسال شد.
بازار