ايسنا/ سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز با اشاره به ديد و بازديدهاي عيد فطر گفت: حداقل يک هفته تا ۱۰ روز پس از عيد فطر، تاثير ديد و بازديدها و ترددها در وضعيت شيوع ويروس مشخص ميشود و پس از گذشت اين مدت بايد ببينيم موارد ابتلا به بيماري و مراجعه به بيمارستانها چگونه خواهد بود.
سيدمحمد علوي، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز با اشاره به آخرين وضعيت شيوع کروناويروس در خوزستان، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد موارد ابتلا به کروناويروس بالا است اما بيشتر موارد سرپايي هستند و تعداد بيماران بستري زياد نيست.
وي افزود: هر چند موارد بستري کرونا در خوزستان نسبت به دو سه هفته پيش افزايش يافته اما شيب منحني بستري ملايم بوده است در حالي که شيب موارد سرپايي، تند و تيز است.
سرپرست مرکز بهداشت خوزستان تصريح کرد: بالا بودن تعداد موارد سرپايي نشان از بيماريابي فعال همکاران ما است. تعداد بيماران بستري در بيمارستان نشانه افزايش بيماري در جامعه است اما از طرف ديگر، افزايش آمار موارد سرپايي نشان از فعاليت در بيماريابي دارد.
وي گفت: موارد بستري کرونا در خوزستان در حال افزايش است اما به حدي نيست که از کنترل خارج شده باشد يا بيمارستانها توانايي جوابگويي به بيماران را نداشته باشند.
علوي با اشاره به تاثير ديد و بازديدهاي عيد فطر در خوزستان و مسافرتهاي انجام شده در اين مدت در افزايش موارد ابتلا، افزود: اکنون براي پيشبيني وضعيت شيوع کرونا پس از اين تعطيليها و ديد و بازديدها زود است. حداقل يک هفته تا ۱۰ روز پس از عيد فطر، تاثير ديد و بازديدها و ترددها در وضعيت شيوع ويروس مشخص ميشود و پس از گذشت اين مدت بايد ببينيم موارد ابتلا به بيماري و مراجعه به بيمارستانها چگونه خواهد بود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز گفت: البته بسياري از مردم در خودداري از ديد و بازديد رعايت کردند اما حتي اگر تعداد کمي از مردم رعايت نکنند، موجب انتقال ويروس ميشوند.
بازار