باشگاه خبرنگاران/ سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۷۵ بيمار با علائم مشکوک به کرونا در مراکز درماني استان اصفهان بستري شده اند.
آرش نجيمي، سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان با بيان اينکه اين تعداد در اين مدت ۷۵ نفر بودند، گفت: در مقايسه با آمار ۲۴ ساعته گذشته ديروز، تعداد بستري بيماران جديد با علائم مشکوک به کرونا پنج نفر و ترخيصيهاي مبتلايان کرونا ۴۸ نفر در مراکز درماني استان اصفهان (به جز کاشان و آران و بيدگل) بوده است.
وي افزود: هم اکنون تعداد مبتلايان بستري کرونا در اين مراکز ۳۸۰ نفر است که ۸۸ نفر از آنها در بخش مراقبتهاي ويژه هستند.
سخنگوي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان خاطرنشان کرد: در صورتي که مردم توصيههاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي را در خصوص پيشگيري و مقابله با کرونا رعايت کنند، هم حجم کار کادر درمان کمتر ميشود و هم سلامت خود و خانواده هايشان به خطر نميافتد.
بازار