ايرنا/ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي دزفول گفت: تاکنون ۱۰۰ نفر از کادر درمان شهرستانهاي دزفول، شوش و گتوند به بيماري کرونا مبتلا شدهاند.
مهديه توکلي، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي دزفول اظهار کرد: حال عمومي اين افراد مساعد است فقط يک نفر از کادر درمان به علت وخامت حال در آي سي يو بستري است که با بهتر شدن شرايط، ترخيص خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکي دزفول اظهارداشت: ۳.۵ درصد از کل آمار مبتلايان به کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکي دزفول جان باختهاند.
وي با اشاره به اختصاص هشت بخش در بيمارستان بزرگ دزفول به بيماران کرونايي افزود: از ابتداي شيوع اين ويروس تاکنون ۷۱ نفر از افراد بستري در بيمارستان بزرگ دزفول جان باختهاند که ۴۷ نفر از آنها از دزفول، ۱۰ نفر از شوش، سه نفر از گتوند و چهار نفر خارج از حوزه دانشگاه بودهاند.
توکلي ميانگين سني فوتيهاي ناشي از کرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشکي دزفول را ۶۷ سال اعلام کرد و گفت: تعداد بيماران بستري رو به افزايش است به گونهاي که در حال حاضر بيش از ۱۴۶ بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستان بزرگ دزفول بستري هستند.
وضعيت کرونا در دزفول مناسب نيست
امام جمعه دزفول نيز در اين نشست گفت: از حدود يک هفته پيش وضعيت کرونا در استان خوزستان قرمز شده و دزفول نيز وضعيت خوبي ندارد.
حجت الاسلام سيدمحمدعلي قاضي دزفولي از تلاش کادر درمان قدرداني کرد و گفت: کادر درمان خسته شده و برخي به کرونا مبتلا شدهاند؛ نيروهاي جهادي نيز از غسل افراد کرونايي خسته شدهاند و بايد راهکار مناسبي ارائه و ضعفها را برطرف کرد.
وي افزود: فقط نبايد فشار بر روي مردم باشد چراکه درصورت ادامه اعمال فشار مشکلات ديگري پيش خواهد آمد.
امام جمعه دزفول بر ضرورت حفظ آرامش و اتخاذ تصميمات درست تاکيد کرد و گفت: معيشت طبقه ضعيف جامعه دچار مشکل شده است لذا نبايد وضعيت را عادي قلمداد کنيم؛ اگر نياز است بايد از ديگر شهرها کمک بگيريم تا بتوان اين بيماري را مديريت کرد.
وضعيت قرمز دزفول نشان از ناقص بودن روند اجراي قرنطينه است
رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول نيز با بيان اينکه وضعيت قرمز نشان دهنده ناقص بودن روند اجراي قرنطينه است، گفت: از ابتداي ارديبهشت اپيدمي کرونا در استان خوزستان و شهرستان دزفول آغاز و تعداد مبتلايان افزايش يافته است.
يوسف پريدار با بيان اينکه ۶۷ درصد از افراد مبتلا به کرونا در دزفول در گروه سني ۳۰ تا ۶۵ سال هستند، افزود: بيش از ۳۰ درصد از مبتلايان زنان خانهدار و افراد بازنشسته هستند.
وي بيان کرد: بيماري کرونا از طريق رفتوآمدهاي غيرضروري در دزفول در حال افزايش است که دورهمي و ديد و بازديدهاي فاميلي و خانوادگي يکي از دلايل اصلي آن است که بايد محدود شود.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي دزفول با تاکيد بر لزوم مشارکت مردم در کنترل کرونا افزود: ۸۰ درصد مردم بايد به کرونا مبتلا شوند تا به ايمني برسند چراکه براساس برآوردها در حال حاضر بين ۸۰ تا ۸۵ درصد مردم همچنان ايمن نيستند ضمن اينکه هنوز واکسن اين بيماري نيز کشف نشده است.
وي بيان کرد: ظرفيت نمونهگيري در آزمايشگاه کروناي دزفول تا حدود چهار برابر در دستور کار دانشگاه علوم پزشکي است.
حميدرضا چمن آرا رئيس شوراي اسلامي شهر دزفول نيز گفت: برخي از مردم در حاشيه شهر دسترسي محدودي به فضاي مجازي و اطلاع رسانيها دارند که بايد با همکاري دستگاههاي مربوطه آموزشهاي لازم به آنها داده شود.
وي با تاکيد بر لزوم برگزاري برخي مراسم عرورسي و عزا در شهرهاي تابعه دزفول پيشنهاد کرد با راه اندازي سامانهاي پذيرش غيرحضوري در سازمانها، نهادها، بانکها و مجموعه علوم پزشکي و مطبها انجام شود.
بازار