فارس/ استاندار خوزستان گفت: با حفر چاههاي جديد، مشکلات آب دهدز و بارانگرد و رغيوه رفع خواهند شد.
غلامرضا شريعتي، استاندار خوزستان در جلسه بررسي و رفع مشکلات آب و فاضلاب استان خوزستان، اظهار کرد: طبق مصوبات اين جلسه مقرر شد، سازمان آب و فاضلاب استان خوزستان اقدامات لازم را براي حفر چاههاي جديد براي انتقال آب به دهدز انجام دهد.
وي با بيان اينکه رفع مشکل آب به بارانگرد باغملک با اجاره و يا حفر چاه در دستور کار قرار خواهد گرفت، افزود: پروژه آب رغيوه ۸۰ درصد پيشروي داشته، اما اعتبار ۲۰ درصد ديگر آن تأمين نشده که حل مشکل آن در دستور کار قرار گرفتهاست.
شريعتي گفت: پروژه تاسيسات و آبرساني قلعه سحر از سال ۸۶ بلاتکليف بود که با بازديدي که در سال ۹۶ از محل صورت گرفت، از محل اعتبارات نفت بخشي از هزينه تامين شد؛ که درحال حاضر سازه ساختماني آن تکميل شده و براي اتمام مباحث الکترونيکي و پمپاژ آن تصميماتي با آبفاي روستايي اهواز جهت تعيين تکليف اين پروژه اتخاذ شد.
استاندار خوزستان تصريح کرد: طبق قرار قبلي، آبرساني به غيزانيه طبق پيشرفت کار تا دو هفته آينده در فاز اول به بهرهبرداري خواهد رسيد؛ همچنين رفع مشکلات آب لالي نيز در جلسه امروز مطرح شد و اميدواريم رفع مشکلات حاد آب را به يک سرانجام شايسته برسانيم.
بازار