مهر/ مديرکل گمرکات استان کرمانشاه گفت: ۸۰۰ هزار تن کالا از مرزهاي استان طي ۲ ماه گذشته صادر شده است.
خليل حيدري مديرکل گمرکات استان کرمانشاه اظهار داشت: علي رغم اينکه اکثر مرزهاي ما بسته بود، اما در ۲ ماهه گذشته ۸۰۰ هزار تن کالا از مرزهاي استان صادرات داشتيم.
وي گفت: ۲۴ درصد در ۲ ماه گذشته کاهش ارزشي داشتيم و اين در حالي است که مرز سومار و خسروي بسته بود و شيخ صله و شوشمي هم در ۲ ماه گذشته، فقط ۱۸ روز باز بوده است.
مديرکل گمرکات استان کرمانشاه عنوان کرد: اميد است در ماههاي آينده با توجه به از بين رفتن بيماري کرونا و باز شدن مرزها، با توسعه تجارت مقداري از خسارتها جبران شود.
حيدري بيان داشت: شيوع بيماري کرونا سبب شد بسياري از مرزهاي ايران بسته شود و در کرمانشاه نيز محدوديتهايي در صادرات به عراق رخ داد که اميدواريم فعاليتهاي تجاري به زودي از سر گرفته شود.
وي هدف از صادرات را ارزآوري و اشتغال دانست و گفت: بايد تلاش کنيم تا مشکلات موجود را برطرف کنيم و همچنين بتوانيم ميزان واردات را نيز ارتقا دهيم.
بازار