باشگاه خبرنگاران/ مديرکل تعزيرات حکومتي فارس از جريمه ۳ ميلياردي براي فروش بتن تقلبي در اين استان خبر داد.
علي مبشري، مديرکل تعزيرات حکومتي فارس اظهار کرد: با مراجعه فردي به تعزيرات حکومتي و شکايت از يک واحد صنفي فروش مصالح ساختماني، پروندهاي جهت پيگيري موضوع در تعزيرات حکومتي استان تشکيل شد.
وي ادامه داد: شاکي در شکايت خود ادعا کرده بود که مقادير زيادي بتن آماده را جهت ساخت و ساز از اين واحد صنفي خريداري کرده ولي در حالي بوده که مصالح خريداري شده کيفيت لازم را نداشته و موجب بروز خسارت شده است.
مبشري از احضار مسئول اين واحد صنفي به تعزيرات حکومتي خبر داد و افزود: طي آزمايشات انجام شده بر روي اين بتنها مشخص شد که به علت استفاده از مواد اوليه بيکيفيت، بتنهاي توليدي مقاومت لازم را نداشته و غيرقابل استفاده است.
مديرکل تعزيرات حکومتي فارس اضافه کرد: نهايتا با محرز شدن تخلف تقلب، شعبه رسيدگيکننده حکم به استرداد مبلغ يک ميليارد ريال در حق شاکي و جريمه ۲ ميليارد ريالي در حق دولت صادر کرد.
بازار