شبستان/ طي ۲۴ ساعت گذشته تنها ۹ نفر از افرادي که احتمال مشکوک بودن به کرونا را داشتند، به مراکز درماني قم مراجعه کردند.
محمدرضا قدير، رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم با اشاره به آخرين وضعيت مبتلايان به کرونا در قم گفت: خوشبختانه طي ۲۴ ساعت گذشته وضعيت استان رو به بهبود بوده که اميدواريم اين روند ادامه داشته باشد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم ابراز داشت: طي ۲۴ ساعت گذشته تنها ۹ نفر به مراکز درماني قم با تشخيص احتمالي کرونا مراجعه کردند که از اين تعداد ۷ نفر بستري و مابقي با تجويز دارو ترخيص شدند.
وي تصريح کرد: همچنين طي شبانهروز گذشته ۱۹ نفر از بيماراني که در روزهاي گذشته در مراکز درماني بستري بودند، ترخيص شده و به منازل خود رفتند.
قدير با اشاره به وضعيت کلي بيماران کرونايي گفت: هماکنون حدود 85 نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستري بوده که حال حدود 30 نفر آنها وخيم است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم گفت: وضعيت استان قم همچنان به رنگ زرد است و اگر غفلت کنيم ممکن است بار ديگر به سمت وضعيت قرمز برويم و از اين رو بايد مردم همچنان مسائل بهداشتي را رعايت و دستورالعملهاي بهداشتي را رعايت کنند.
بازار