باشگاه خبرنگاران/ در اجراي طرح تشديد نظارت و بازرسيهاي بهداشت محيط در بسيج مقابله با ويروس کرونا، ۹ مرکز طبخ و عرضه مواد غذايي و مکان عمومي به مراجع قضايي معرفي شدند.
سيد راشد جزايري، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد و رئيس مرکز بهداشت چهارمحال و بختياري گفت: در اجراي طرح تشديد نظارت و بازرسيهاي بهداشت محيط در بسيج مقابله با ويروس کرونا هفت مرکز تهيه، توزيع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذايي و دو اماکن عمومي به مراجع قضايي معرفي شدند.
وي افزود: تعداد کل مراکز تهيه و توزيع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذايي تحت پوشش در استان ۱۱ هزار و ۹۵۰ و تعداد اماکن عمومي تحت پوشش ۴ هزار و ۳۹۸ است.
جزايري اضافه کرد: طي اين مدت از ۴۳۵ مرکز تهيه و توزيع، طبخ، عرضه و فروش مواد غذايي و ۱۷۹ مورد از اماکن عمومي بازديد شد.
وي با بيان اينکه تعداد مراکز تهيه، توزيع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذايي در چهارمحال و بختياري که پروتکلهاي گندزدايي را رعايت کردند ۳۵۶ مورد گزارش شد، ادامه داد: تعداد اماکن عمومي رعايت کننده پروتکل گندزدايي نيز ۱۴۴ مورد بود.
جزايري اظهار کرد: تعداد مراکز تهيه، توزيع، طبخ و عرضه و فروش مواد غذايي رعايت کننده بهداشت و حفاظت فردي در بازديدهاي انجام گرفته ۳۶۱ مورد ثبت و اماکن عمومي رعايت کننده بهداشت و حفاظت فردي نيز ۱۴۲ مورد گزارش شد.
بازار