تسنيم/ مدير درمان تامين اجتماعي خراسان جنوبي از کمبود پزشک متخصص در بيمارستانهاي تامين اجتماعي استان خبر داد.
فرزاد فيروزي مدير درمان تامين اجتماعي خراسان جنوبي در ديدار با نماينده مردم بيرجند، درميان و خوسف در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: خدمات در حوزه درمان تامين اجتماعي به نيمي از جمعيت استان به طور مستقيم و به نيم ديگر هم مستقيم و هم غيرمستقيم ارائه ميشود.
وي با بيان اينکه در سال 98 در مجموع 2 ميليون و 200 هزار رکورد خدمت را توليد کرديم بيان کرد: 2 ميليون و 400 هزار خدمت را نيز خريداري کرديم که در مجموع 4 ميليون و 600 هزار خدمت به مردم ارائه شده است.
مدير درمان تامين اجتماعي خراسان جنوبي ادامه داد: در سال گذشته بالغ بر 66 ميليارد تومان در توليد خدمت و 126 ميليارد تومان در خريد خدمت اعتبار هزينه شده و پيشبيني ميشود امسال اين اعتبار هزينه شده به بيش از 220 ميليارد تومان برسد
فيروزي با بيان اينکه اکثر بيمه شدگان استان از نوع قشر ضعيف و آسيب پذير هستند افزود: درمان رايگان براي اين افراد يک جنبه افزايش تابآوري در بحرانهاي اقتصادي دارد و چون استان ما يک استان محروم است تکليف بيشتري در بخش درمان مستقيم داريم.
وي با بيان اينکه در زمينه فضاهاي فيزيکي و دستگاههاي پزشکي که خريداري شده مشکل خاصي وجود ندارد تصريح کرد: شهرستان بيرجند رتبه نخست زيرساخت بيمارستاني را در کشور دارد و از لحاظ بودجه نيز مشکل خاصي نداريم.
مدير درمان تامين اجتماعي خراسان جنوبي با بيان اينکه تنها يک مشکل عمده داريم و آن هم کمبود پزشک متخصص در مراکز درماني است گفت: در چند سال اخير وزارت بهداشت هيچگونه همکاري در زمينه تامين پزشک با ما انجام نداده و از اين حيث پرونده وزارت بهداشت تيره و سياه است.
فيروزي با تاکيد بر اينکه به دليل کمبود پزشک بخش بزرگي از تجهيزات مراکز درماني ما بلاتکليف مانده است افزود: بيماران بستري در بخشها حتي براي يک سونوگرافي ساده با آمبولانس به مطبهاي پزشکان متخصصات اعزام ميشوند.
وي با بيان اينکه 15 درصد ظرفيت درمان کشور دست تامين اجتماعي است اظهار داشت: در سال گذشته قرار بود از حدود 54 هزار نيروي متخصص طبق تصويب نمايندگان 10 درصد به تامين اجتماعي ابلاغ شود اما تاکنون هيچ اتفاقي صورت نگرفته است.
مدير درمان تامين اجتماعي خراسان جنوبي با بيان اينکه پروژه بيمارستاني شمال شهر نيز همچنان بلاتکليف است گفت: احداث هر چه زودتر اين پروژه براي آن منطقه يک تکليف واجب و ضروري است.
وي سياست سازمان تامين اجتماعي را بر مبناي توسعه عنوان و بيان کرد: هر ساله 20 درصد تعداد بستريهاي ما افزايش پيدا ميکند که در اين راستا بايد از نظر کيفيت خدمات خود را بهبود بخشيم.
يوسفي، مدير داخلي بيمارستان شهيد رحيمي بيرجند نيز با بيان اينکه سال گذشته يک و نيم ميليون نفر مراجعه کننده داشتيم گفت: دانشگاه علوم پزشکي موظف بوده به مناطق محروم متخصص بدهد اما در 5 سال اخير به هيچ عنوان اين اتفاق رخ نداده است.
وي تاکيد کرد: بيشتر شکايات مردم در زمينه نبود پزشک متخصص در مراکز درماني است.
حسين خسروي، نماينده مردم شهرستانهاي بيرجند درميان و خوسف در مجلس شوراي اسلامي نيز قول مساعد در زمينه رساندن اين مشکلات به وزير بهداشت را داد و گفت: اميد است بتوانيم با کمک همديگر بخشي از مشکلات درمان استان را برطرف کنيم.
بازار