فرارو/ رئيس کارگروه ارزيابي فرصتهاي مديريت کرونا گفت: ما در حال حاضر در مرحلهي پاياني موج اول کرونا هستيم و استانهايي که موج شيوع اين بيماري در آنها بيشتر انجام شده، امروز شاهد افزايش ابتلا هستند؛ بنابراين بايد علاوه بر داشتن اميد، احتياط و رعايت پروتکلهاي بهداشتي را در دستور کار قرار دهيم، قطعا بايد استفاده از ماسک به عنوان يک واجد شرعي و انساني براي مردم قلمداد شود.
علي آقا محمدي، رئيس کارگروه ارزيابي فرصتهاي مديريت کرونا در پايان جلسه کارگروه ارزيابي فرصتهاي مديريت کرونا در جمع خبرنگاران گفت: دهمين جلسه اين کارگروه امروز تشکيل شد که هدف از آن استفاده از فرصتهاي موجود در موضوع شيوع کروناست. برهمين اساس مقرر شد پنجره واحدي به منظور اطلاعرساني در حوزه اين بيماري و پيشرفتهايي که در حوزه تحقيقات واکسن آن داشتهايم ايجاد شود.
وي ادامه داد: شش استراتژي براي دستيابي به واکسن اين بيماري وجود دارد که در هر يک، شرکتهايي فعاليت ميکنند لذا بايد اين شرکتها با مقررات رگولاتوري، سازمان غذا و دارو، موضوعات سرمايه گذاري و هماهنگي با دستگاههاي ديگر آشنا شوند که از طريق اين پنجره واحد اين اقدام انجام خواهد شد. همچنين اين پنجره واحد علاوه بر اطلاع رساني کمک خواهد کرد تحقيقات اين حوزه به صورت مشخص اطلاع رساني شود و حاميان آن نيز مشخص شوند. ارتباط و هماهنگي با کشورهاي منطقه در اين حوزه نيز از همين طريق محقق خواهد شد.
رئيس کارگروه ارزيابي فرصتهاي مديريت کرونا ادامه داد: اين پنجره واحد با مسئوليت معاونت علمي رياست جمهوري و همکاري سازمان غذا و دارو، بانکهايي که ميخواهند مسئوليت اجتماعي خود را ايفا کنند، رسانهها و ... تشکيل خواهد شد. قطعا با تشکيل اين پنجره واحد مسائل سريعتر دنبال ميشود تا ما جزو کشورهايي باشيم که سريعتر به نتيجه برسيم.
آقامحمدي در ادامه با تاکيد بر اينکه موج دوم شيوع اين بيماري قطعي است، ادامه داد: ما در حال حاضر در مرحلهي پاياني موج اول هستيم و استانهايي که موج شيوع اين بيماري در آنها بيشتر انجام شده، امروز شاهد افزايش ابتلا هستند؛ لذا بايد علاوه بر داشتن اميد، احتياط و رعايت پروتکلهاي بهداشتي را در دستور کار قرار دهيم، قطعا بايد استفاده از ماسک به عنوان يک واجد شرعي و انساني براي مردم قلمداد شود. اين بيماري تنها دستگاه تنفسي را درگير نميکند. امروز افرادي وجود دارند که دستگاه ايمني، قلب و مغز آنها درگير شده لذا احتياط بسيار مهم است و بايد به آزمايشهاي وزارت بهداشت توجه و اطمينان داشته باشيم.
بازار