ايرنا/ رييس دانشگاه علوم پزشکي استان زنجان گفت: در زمان حاضر ۶۲ بيمار کرونايي در بخش آي. سي. يو بيمارستانهاي اين استان بستري هستند که نيمي از آنان بدحال بوده و در معرض آسيب بيشتر قرار دارند.
پرويز قزلباش، رييس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني استان زنجان در اين زمينه اظهار کرد: براي خدمات رساني بهتر، به اجبار ۲ شيفت کاري براي پزشکان و پرستاران در بيمارستانها تعيين شده است و با همکاري هاي بين بخشي در روزهاي گذشته بيمارستان امام حسين(ع) زنجان(بيمارستان تامين اجتماعي)، ۵۰ بيمار اعزامي کرونايي را پذيرش کرده است.
وي اضافه کرد: پيش از شيوع کرونا ۸۷ تخت آي. سي. يو در بيمارستانهاي اين استان فعال بود که با افزوده شدن ۵۸ تخت ديگر خدمات رساني به گروههاي هدف به شکل بهتري ادامه دارد.
اين مسؤول ادامه داد: هرچند همه اين تختها استاندارد نيست اما نياز کنوني استان را تامين ميکند و بيشترين فشار کاري و پذيرش بيماران در بيمارستان وليعصر(عج) شهر زنجان قرار دارد.
قزلباش افزود: تاکنون زيرساختهاي خوبي در اين بيمارستان فراهم شده که اميدواريم به زودي دومين دستگاه سي. تي. اسکن نيز در اين بيمارستان راهاندازي شود.
وي با اشاره به اينکه هم اکنون يکسوم چرخش بيمار سرپايي کرونايي به شهرستان خدابنده اختصاص دارد، اظهار داشت: با توجه به جمعيت بالا و وجود فقط يک بيمارستان در اين شهرستان، نگراني هايي در اين خصوص وجود دارد.
اين مسؤول ادامه داد: هرچند با تدابير اتخاذ شده ظرفيت لازم براي پذيرش بيماران در بيمارستان خدابنده انجام گرفته اما اميدواريم غافلگيري پيش نيايد و کنترل و بيماريابي به خوبي در اين منطقه انجام بگيرد.
رييس دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني استان زنجان ادامه داد: با توجه به وضعيت قرمز در شهر ابهر و وجود متخصص عفوني و زيرساختهاي مناسب پذيرش، تختهاي بيمارستاني بيماران کرونايي تکميل شده است و در خرمدره نيز وضعيت مشابهي وجود دارد.
قزلباش خاطرنشان کرد: بيمارستانها نقطه اميد مردم هستند و در زمان حاضر علوم پزشکي استان زنجان با کمبود نيروي پرستار مواجه است و تنها بيمارستان خصوصي اين شهر نيز با اين دانشگاه همکاري لازم را ندارد درحالي که همکاري هاي بين بخشي مي تواند گذر از شرايط فعلي را بيش از گذشته تسهيل کند.
بازار