مهر/ مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز گفت: بخشي از فاضلاب خاکستري ناشي از فرآيندهاي شستشو در استان وارد کانال جمع آوري آبهاي سطحي ميشود.
ذوالفقار مهدي زاده مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز با اشاره به اينکه ۲۲ درصد استان البرز تحت پوشش شبکه فاضلاب است، اظهار کرد: ميانگين کشوري در اين خصوص ۴۶ درصد است.
وي با اشاره به اينکه استان البرز در حوزه پوشش دهي شبکه فاضلاب ۱۴ درصد نسبت به ميانگين کشوري عقب است، گفت: نميتوانيم کل شهر کرج را تحت پوشش خدمات دفع فاضلاب قرار دهيم.
ورود فاضلاب خاکستري به کانال جمع آوري آبهاي سطحي
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز ضمن ابراز تأسف از اينکه بخشي از فاضلاب خاکستري که ناشي از فرآيندهاي شستشو، خشکشويي و استحمام است در برخي از نقاط شهري استان وارد نهر و کانال جمع آوري آبهاي سطحي ميشود، گفت: اين مهم فقط در استان البرز رخ نميدهد بلکه ۵۵ درصد کشور اين شرايط را تجربه ميکنند.
مهدي زاده عنوان کرد: گاهي پسابهاي صنعتي و کارگاهي محيط پيرامون محدودههاي مسکوني نيز به کانالهاي سطحي اضافه ميشود که در اين خصوص نهادهاي نظارتي مسئول بايد تذکرات لازم را بدهند تا واحدهاي مذکور سپتيک براي هدايت پساب به داخل کانالهاي سطحي را اجرايي کنند.
ارائه خدمات فاضلاب گران است
وي با تاکيد بر اينکه خدمات فاضلاب گران قيمت بوده و اين در روند اجراي آن در نقاط مختلف شهري تأثيرگذار است، گفت: به عنوان نمونه در استان البرز هزينه کرد انجام خدمات فاضلاب براي شهري مانند محمد شهر حدود ۴۰۰ ميليارد تومان ميشود.
مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز با اشاره به اينکه در خصوص استفاده از پسابها براي تزريق به اراضي کشاورزي بايد محدوديتهايي ايجاد شود، گفت: استفاده از اين پسابها براي آبياري محصولات کشاورزي که استفاده از ريشه و برگ آن به عنوان مواد غذايي و خوراکي کاربرد دارد، بايد قطع شود.
بازار