باشگاه خبرنگاران/ دبير انجمن مرغداران استان اصفهان مهمترين مشکل توليد کنندگان مرغ در اصفهان را تشريح کرد.
با جهش چند برابري نرخ ارز و گراني کم سابقه کالا و خدمات، خوراکيهاي اساسي سبد خانوار نيز با افزايش قيمت مواجه شد که در اين بين قيمت گوشت مرغ هم پر کشيد.
مرغداران استان اصفهان بالا بودن قيمت نهادههاي طيور و تاخير در دريافت آن را علت اصلي اين افزايش قيمت ميدانند و ميگويند قيمت کمتر از ۲۰ هزار تومان براي هر کيلوگرم مرغ گرم راضي کننده نيست، اين در حالي است که اوايل هفته در نشست ستاد تنظيم بازار استان اصفهان قيمت هر کيلوگرم مرغ گرم تصويب و به فروشندگان ابلاغ شد.
اسماعيل نادري معاون امور بازرگاني و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: قيمت جوجه يک روزه ۲۸۰۰ تومان، مرغ زنده ۱۰ هزار تومان و مرغ گرم به ازاي هر کيلو ۱۵ هزار تومان با نوسان ۵ درصد تصويب شده و در اختيار کارگروه تنظيم بازار استان اصفهان قرار گرفته است.
نادري با اشاره به اينکه در روزهاي اخير شاهد کاهش قيمت اين محصول در بازار بوده ايم، افزود: تمام عرضه کنندگان مرغ گرم موظف هستند قيمت مصوب را روي محصول درج کنند؛ در غير اين صورت بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت همچنين بازرسان اصناف با متخلفان برخود قانوني ميکنند.
وي در خصوص قيمت مصوب تخم مرغ هم گفت: در شش ماه نخست سال ۹۹ قيمت هر کيلوگرم تخم مرغ تحويل درب مرغداري برابر با ۹۵۰۰ تومان تصويب شده و حداکثر قيمت هر کيلوگرم تخم مرغ براي مصرف کننده ۱۱ هزار تومان است.
بازار