فارس/ مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: در مراکز بهداشتي و درماني تنها از سه گروه افراد بالاي ۶۰ سال، زنان باردار و بيماران خاص به صورت رايگان تست کرونا گرفته ميشود و ديگر افراد بايد به آزمايشگاههاي خصوصي مراجعه کنند.
روز گذشته پيامي مبني بر ارجاع بيماران مشکوک به کرونا جهت انجام تست، توسط برخي مراکز بهداشتي به آزمايشگاههاي خصوصي در فضاي مجازي منتشر شد که ادعا شده بود در مراکز بهداشتي و درماني تنها از افراد بالاي ۶۰ سال و زنان باردار به صورت رايگان تست کرونا گرفته شده و ديگر افراد مشکوک را به آزمايشگاههاي خصوصي ارجاع ميدهند.
حميدرضا رحيمي مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار کرد: افرادي که در معرض خطر هستند از جمله افراد بالاي ۶۰ سال، زنان باردار و افرادي که بيماريهاي خاص دارند به صورت دولتي نمونهگيري ميشوند.
وي درباره ديگر گروهها بيان کرد: اگر شخصي اصرار داشته باشد که از وي تست گرفته شود بايد به مراکز خصوصي برود و اين دستورالعمل کشوري است که در تمام مراکز بهداشت اجرا ميشود.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد نسبت به مراجعات متعدد شهروندان اظهار کرد: شما ميتوانيد به صورت ميداني به مراکز درماني مراجعه کنيد و ببينيد برخي مردم مراجعه ميکنند و احساس ميکنند که مبتلا هستند در صورتي که علائمي ندارند.
رحيمي در رابطه با هزينه تستهاي کرونا اظهار کرد: هر آزمايش براي ما حدود ۲۰۰ هزار تومان هزينه مستقيم دارد و نميتوانيم بدون دليل و علائم تست بگيريم و افراد بايد طبق دستورالعمل مشکوک به ويروس کرونا محسوب شوند.
وي تشريح کرد: از افرادي که داراي علائم باشند تست گرفته ميشود به طور مثال در يک خانواده، تست پدر خانواده مثبت شده و سه نفر ديگر از اعضاي خانواده مراجعه کردهاند و علائم کرونا را دارند، از اين افراد تست گرفته ميشود.
مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در ادامه مطرح کرد: اين يک دستورالعمل جامع و دقيق است و طي دو هفته اخير منتشر شده است.
بازار