مهر/ نماينده تاکستان در مجلس شوراي اسلامي گفت: کشاورزي در منطقه تاکستان در غرب استان قزوين از کم آبي در شرايط بحراني قرار دارد.
رجب رحماني، نماينده تاکستان در مجلس شوراي اسلامي روز شنبه در جلسه مجمع نمايندگان استان قزوين براي بررسي مشکلات آب و انرژي استان که در محل شرکت آب منطقهاي قزوين برگزار شد اظهار داشت: شرايط کشور از نظر اقتصادي و فشار تحريمها به گونهاي است که براي پيشرفت امور به مديريت جهادي و انقلابي نياز داريم.
وي بيان کرد: در استان با چالشهاي زيادي مواجهيم و همه بايد عزم خود را جزم کنيم تا گره گشاي مشکلات مردم باشيم.
نماينده تاکستان در مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: دولت براي انتقال آب سد طالقان به استان تهران بايد سهم استان را جبران کند تا غرب استان از بي آبي نسوزد.
رحماني اضافه کرد: تأمين آب کشاورزي تاکستان، برق شهرکهاي صنعتي از اولويتها است تا نيازهاي آينده را تأمين کنيم و چشم انداز ۲۰ ساله داشته باشيم.
وي بيان کرد: تقويت و توسعه نيروگاههاي خصوصي و افزايش نيروگاههاي بادي و خورشيدي از برنامههايي است که بايد در دستور کار قرار گيرد.
نماينده تاکستان در مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: در شهرستان ابهر که همسايه تاکستان است بيش از ۵۰۰ حلقه چاه غيرمجاز داريم که مسدود نشدن آنها موجب شده تا در غرب استان کم آبي داشته باشيم و کشاورزان با چالش مواجه شوند.
وي گفت: امروز قادر نيستيم آب مورد نياز يک باغ ۶۰ ساله را که ۵۰۰ خانواده از آن ارتزاق ميکنند را تأمين کنيم و از بين رفتن حق آبه مردم موجب نارضايتي شده که ميتواند مشکلات اجتماعي ايجاد کند.
رحماني اظهار داشت: بستن چاههاي غيرمجاز و مديريت منابع آبي بايد به صورت متمرکز و منطقهاي باشد تا حق مردم ضايع نشود.
وي اضافه کرد: مديريت در شرايط کنوني سخت است و بايد رديف بودجهاي بگيريم تا طرحها عملياتي شود.
رحماني گفت: در سالهاي گذشته يک رديف اعتباري براي شبکه زهکشي و آبياري دشت قزوين و آب شرب تاکستان از بين رفت که بايد از اين فرصتها بخوبي استفاده کنيم تا کارها شتاب گيرد.
وي بيان کرد: ۷۰ هزار کارگر فصلي داريم و تاکستان يک شهر ۲۰۰ هزار نفري است که اگر دو رديف احيا شود ميتوان کارهاي ملي را شتاب بخشيد.
بازار