ايرنا/ فرمانده يگان حفاظت منابع طبيعي کردستان گفت: متعرضان به عرصههاي طبيعي در روستاي گونتو واقع در شهرستان ديواندره، چهار نفر از ماموران يگان حفاظت را مورد ضرب و شتم قرار داده و ۲ نفر از آنها به خاطر شدن جراحت وارده روانه بيمارستان شدند.
سرهنگ اردشير دولتياري، فرمانده يگان حفاظت منابع طبيعي کردستان اظهار داشت: ماموران يگان حفاظت اداره منابع طبيعي و آبخيزداري ديواندره در پي دريافت گزارش مردمي مبني بر چراي غيرمجاز دام در مراتع روستاي گونتو اين شهرستان، عازم منطقه شده و پس از بررسي به متخلفان تذکر ميدهند تا دام خود را از مراتع خارج کنند.
وي با بيان اينکه در پي اين تذکر، متخلفان اقدام به ضرب و شتم ماموران مي کنند، افزود: تعداد ماموران چهار و ضاربان ۶ نفر بود و در پي ضرب و شتم ماموران، ۲ نفر از آنان زخمي و به بيمارستان منتقل شدند.
سرهنگ دولتياري اضافه کرد: با هماهنگي دادستاني ديواندره، قرار بازداشت براي متخلفان صادر و ۲ نفر از آنان بازداشت شدند و چهار نفر ديگر متواري و تحت تعقيب هستند.
فرمانده يگان حفاظت منابع طبيعي کردستان با بيان اينکه ماموران يگان حفاظت هيچ ابزار و تجهيزات خاص تدافعي از خود ندارد، مجهز شدن يگان حفاظت به اين تجهيزات را عامل بازدارنده در تصرف و تخريب عرصه هاي طبيعي دانست و يادآور شد: علاوه بر اين در شرايط نابرابر درگيري با متخلفان، وجود اين تجهيزات باعث مي شود تا ماموران يگان حفاظت بتوانند از خود دفاع کنند.
بازار