ايرنا/ مدير مسوول انجمن سينماي جوان شاهرود گفت: فيلم کوتاه «سگ دعوا» به کارگرداني علي عارف نسب فيلمساز جوان شاهرودي در نخستين حضور بينالمللي خود در جشنوارهي فيلمسازان نوظهور «ميدِلبِري» کشور آمريکا نمايش داده ميشود.
مجتبي فيروزآبادي، مدير مسوول انجمن سينماي جوان شاهرود اظهار کرد: جشنواره ميِدلبري که به نمايش فيلمهاي اول و دوم فيلمسازان ميپردازد، دربين صد جشنواره برتر دنيا جاي دارد که در پايگاه فيلمفريوِي مورد بازبيني قرار گرفتهاند.
وي با بيان اينکه اين جشنواره در تلاش است تا فيلمهايي را به نمايش بگذارد که داستانهايي از جوامع کمتر ديده شده را به تصوير ميکشند، تصريح کرد: فيلمِ کوتاه «سگِ دعوا» نزاعهاي خشونتآميز در مسابقات سگِ دعوا در منطقه کردکوي و بندرگز را به تصوير کشيده است.
ششمين دوره جشنواره فيلمسازان نوظهور ميدلبري، از ۲۷ تا ۳۰ آگوست ۲۰۲۰ (ششم تا نهم شهريورماه) در شهر وِرمونت آمريکا برگزار خواهد شد.
بازار