نماد آخرین خبر

گسترش محدوده مناطق قرمز مصرف برق در کشور

منبع
بروزرسانی
گسترش محدوده مناطق قرمز مصرف برق در کشور

برق نيوز/ مديرکل هوشمندسازي و فناوري‌هاي نوين توانير گفت: بررسي داده‌هاي حاصل از نقشه مصرف برق نشانگر آن است که هم اکنون ۲۷ استان در محدوده قرمز و زرد مصرف برق قراردارند که اين شرايط نشانگر مصرف بيش از پيش در اکثر مناطق کشوراست.

به گفته هادي مدقق، مديرکل هوشمندسازي و فناوري‌هاي نوين توانير هم اکنون استان‌هاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، گلستان، مازندران، سمنان، يزد، فارس، چهارمحال و بختياري، کهگيلويه و بويراحمد، بوشهر، نواحي استان تهران، البرز، قزوين، مرکزي، همدان، کرمانشاه، زنجان، آذربايجان شرقي و آذربايجان غربي و کلانشهرمشهد درمحدوده قرمز قرار دارند.
مدقق ادامه داد: همچنين استان‌هاي هرمزگان، اصفهان، لرستان، کردستان، گيلان و اردبيل، منطقه جنوب کرمان و کلانشهر‌هاي شيراز، اهواز وتهران در محدوده زرد مصرف قرار گرفته اند.
به گفته مدقق به دليل آنکه بيشتر کولر‌هاي موجود درکشور از راندمان پاييني برخوردار هستند، باعث افزايش مصرف برق در کشور شده است.
وي با اشاره به اين که روز گذشته رکورد همکاري مشترکان زده شد خاطرنشان کرد: روز گذشته (۶ مرداد) مشترکان با همکاري خود باعث شدند تا ۵ هزار و ۵۸۱ مگاوات از پيک مصرف کم شود، اما با اين وجود اوج مصرف ديروز به ۵۸ هزار و ۲۴۳ مگاوات رسيد.
مدقق با تصريح براينکه به هيچ وجه نمي‌خواهيم هموطنان از رفاه خود کم کنند، گفت: حدود ۲۳ هزار مگاوات از مصرف برق کشور در تابستان به وسايل سرمايشي اختصاص دارد و با توجه به اين که بيش از يک سوم از برق کشور در بخش خانگي مصرف مي‌شود، در صورتي که هموطنان کولر‌هاي گازي خود را روي درجه ۲۴ تنظيم و از دور کولر‌هاي آبي استفاده کنند، مي‌توانيم شاهد پايداري بيشتر شبکه برق باشيم.
مديرکل هوشمندسازي و فناوري‌هاي نوين توانير در عين حال از همه هموطنان خواست در صورتي که بيش از يک دستگاه کولر در منازل دارند، در ساعت‌هاي گرم روز بقيه را خاموش و تنها يک دستگاه را روشنن نگه دارند.
مدقق همچنين گفت: همه مي‌توانيم علاوه بر رعايت نکات مذکور و موکول کردن استفاده از وسايل برقي پرمصرف به ساعت‌هاي ابتدايي روز يا انتهايي شب، در کاهش قبض برق خود و پايدار نگه داشتن شبکه برق موثر باشيم.

/
همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان ايلام را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر ايلام در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEJoYw5sb596nU7kpg
آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/ilamkhabar_today