ماجرای زنده شدن یک مرد در سردخانه اسلامشهر

فارس/ رييس بيمارستان امام رضا(ع) اسلامشهر، گفت: زنده شدن يک مرد ۴۷ ساله اسلامشهري پس از انتقال به سردخانه و گذشت ۲۴ ساعت واقعيت ندارد.
طي روزهاي اخير خبر زنده شدن يک مرد اسلامشهري بعد از ۲۴ ساعت در سردخانه که در فضاي مجازي منتشر شده، به نوعي شوخي رسانهاي و غير واقعي بوده و معلوم نيست که منتشرکنندگان اين مطلب چه اهدافي دارند.
در خبرهاي منتشره در فضاي مجازي اين گونه بيان شده که يک مرد ۴۷ ساله اسلامشهري روز يکشنبه هفته جاري با تشخيص پزشک، علت مرگش ايست قلبي عنوان شده و پس از انتقال به سردخانه با گذشت ۲۴ ساعت زنده شده است.
در ادامه اين خبر آمده بود: «بنابر اعلام يکي از بستگان اين مرد، جنازه براي انجام تست کرونا در سردخانه نگهداري شده که بعد از يک روز براي تحويل گرفتن ميت مراجعه کردهاند، با کمال تعجب و خوشحالي از زنده شدن اين فرد مطلع ميشوند که پس از انجام آزمايشات و چکاپ علائم حياتي وي را از بيمارستان مرخص کرده، در حال حاضر حال عمومي اين فرد رضايت بخش اعلام شده است.»
اين خبر که در فضاي مجازي در حال انتشار بوده، دکتر علي اکبر معدني پور رييس بيمارستان امام رضا(ع) اسلامشهر، زنده شدن يک مرد در اسلامشهر را غيرواقعي دانسته و اين خبر را تکذيب ميکند.
وي با اشاره به اين که در حال حاضر بيمارستان در وضعيت خوبي به سر نميبرد، ادامه ميدهد: به علت افزايش تعداد بيماران بستري شده کرونايي و خستگي طاقت فرساي و مضاعف کادر درمان طي روزهاي اخير، غالب بيماران بستري در بيمارستان به خاطر بيماري کوويد ۱۹ و ابتلا به ويروس کرونا است و شرايط و موقعيت لازم براي پذيرش و بستري بيماران ديگر وجود ندارد و وقوع چنين رويدادي که بيمار فوت شده بعد از ۲۴ ساعت در اين بيمارستان زنده شده باشد، در طي روزها و ماههاي اخير صحت ندارد و کذب است.
بر اساس اخبار و اطلاعات رسيده از آرامستان دارالسلام شهرستان اسلامشهر که اين روزها با افزايش تعداد زيادي از اموات کرونايي و غيرکرونايي روبهرو است، تاکنون زنده شدن هيچ مردهاي بعد از ۲۴ ساعت در سردخانه صحت ندارد و بنابر اعلام مسؤولان دارالسلام اين خبر غيرواقعي و ساختگي است.