کرونا در کدام سن بیشتر قربانی میگیرد؟

اقتصاد آنلاين/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي بيرجند گفت: متاسفانه ميانگين سني افرادي که ناشي از بيماري کرونا در استان فوت شدند ۷۲ سال بوده و ۸۸.۹ درصد از کل موارد مرگ و مير، سني بيش از ۵۰ سال داشتند.
محمد دهقاني فيروزآبادي، رئيس دانشگاه علوم پزشکي بيرجند در خصوص آخرين تحليل آماري مبتلايان به کرونا در خراسان جنوبي گفت: براساس آمار تحليلي کميته اپيدميولوژي دانشگاه از ابتداي شيوع بيماري کرونا در خراسان جنوبي متاسفانه به ازاي هر ۱۰۰ هزار نفر جمعيت، حدود ۱۳ نفر فوت شدند؛ در صورتي که اين آمار در کشور به ازاي هر ۱۰۰ هزار نفر جمعيت حدود ۲۰ نفر است.
وي افزود: همچنين درصد مبتلايان بين بانوان و آقايان که قبلا ارجحيت مشخصي با آقايان بود، تقريبا به تساوي نزديک شده که در خراسان جنوبي ۴۷.۵ درصد از مبتلايان بانوان و ۵۲.۵ درصد از آقايان به بيماري کرونا مبتلا شدند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي بيرجند با بيان اينکه تا مدتي در گروه سني زير ۲۰ و ۳۰ سال مبتلا به کرونا نداشتيم؛ اما در حال حاضر اين گروه سني نيز به آمار مبتلايان اضافه شدند، تصريح کرد: ۱.۱ درصد از مبتلايان زير ۹ سال، ۲.۵ درصد بين ۱۰ تا ۱۵ سال، ۱۰.۵ درصد بين ۲۰ تا ۲۹ سال، ۱۸ درصد بين ۳۰ تا ۳۹ سال، ۱۵.۳ درصد بين ۴۰ تا ۴۹ سال، ۱۶.۸ درصد بين ۵۰ تا ۵۹ سال، ۱۳.۷ درصد بين ۶۰ تا ۶۹ سال، ۱۱.۸ درصد بين ۷۰ تا ۷۹ سال و ۱۰.۳ درصد ۸۰ سال به بالا بودند.
دهقاني فيروزآبادي با اشاره به ميانگين سني مبتلايان و مرگ ناشي از بيماري کرونا، اظهار کرد: ميانگين سني مبتلايان حدود ۵۱ سال بوده و ۵۲.۶ درصد از کل مبتلايان سن ۵۰ سال و بالاتر داشتند.
وي افزود: همچنين متاسفانه ميانگين سني افرادي که فوت شدند ۷۲ سال بوده و ۸۸.۹ درصد از کل موارد مرگ و مير، سني بيش از ۵۰ سال داشتند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي بيرجند بيان کرد: ميانگين سني موارد ابتلا و مرگ در استان روند کاهشي داشته که حداقل سن افراد فوت شده ۳۴ سال و حداکثر سن ۹۷ سال بوده، همچنين ميزان مرگ در افرادي که داراي حداقل يک بيماري زمينهاي بودند ۱۳.۴ درصد، در صورتي که اين آمار در افرادي که بيماري زمينهاي نداشتند ۴.۵ درصد بوده که نسبت احتمال مرگ در افرادي که حداقل به يک بيماري زمينهاي مبتلا بودند ۲.۹ برابر افراد فاقد بيماري زمينهاي بوده و بيشترين بيماريهاي زمينهاي که احتمال مرگ و مير را در بيماران مبتلا به کرونا افزايش داده بيماريهاي مزمن ريوي و بيماريهاي قلبي عروقي بوده است.