اجتماع حسینیه و زینبیه اعظم زنجان برگزار نمیشود

باشگاه خبرنگاران/ فرماندار زنجان، با اشاره به وضعيت قرمز کرونايي در استان زنجان، از لغو تجمع حسينيه و زينبيه اعظم زنجان در روز يوم العباس و يازدهم محرم خبر داد.
رضا عسگري، فرماندار زنجان در اين باره گفت: به دليل قرار گرفتن استان زنجان در وضعيت قرمز و شهرستان زنجان در وضعيت هشدار امسال هيچ مجوزي براي برگزاري تجمعات مذهبي و دستههاي عزاداري در زنجان صادر نميشود.
فرماندار زنجان، افزود: طبق اين مصوبه امکان اجتماع عظيم حسنيه اعظم زنجان که همه ساله با حضور خيل عظيم دوستداران ابا عبدالله الحسين(ع) در يوم العباس در روز ۸ (محرم) و مراسم يازدهم محرم برگزار ميشد وجود ندارد.
عسگري، در ادامه با اشاره به رعايت پروتکلهاي بهداشتي در روزهاي اخير وضعيت استان را از نظر آمار ابتلا و فوتيها مطلوب اعلام کرد و گفت: شهرستان زنجان فعلا در وضعيت قرمز و هشدار قرار دارد و اين در حالي است که پيشتر مسئولاني در استان زنجان از برگزاري مراسم ها و تجمعات و دستههاي هيئات مذهبي در زنجان خبر داده بودند.