آخرین وضعیت ابتلا به کرونا در استان خوزستان
ايرنا/ سرپرست دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز گفت: ۱۱ بيمار بستري و ۲ فوتي ناشي از کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در مراکز بيمارستاني و درماني زيرمجموعه اين دانشگاه گزارش شده که نشان ميدهد با تلاش همکاران حوزه بهداشت و درمان اين بيماري کاملا کنترل و مديريت شده است.
فرهاد ابول نژاديان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز در اين زمينه بيان کرد: کاهش آمار مبتلايان به کرونا در خوزستان مرهون لطف خداوند، همت مردم و تلاش همکاران خوب ما در حوزه بهداشت و درمان است.
وي افزود: بسياري از پزشکان در خوزستان تا ۶۰ روز به منزل نرفتند و يا پرستاراني که فرزندان خود را نزد پدر و مادر خود ميسپردند تا مدت زمان بيشتري در مراکز بيمارستاني و درماني کشيک بدهند.
ابول نژاديان بيان کرد: در اسفند گذشته اگر چه تعداد بيماران مبتلا به کرونا در خوزستان ۳۰ تا ۴۰ مورد بود اما براي تامين لباس حفاظت فردي و ماسک با مشکل روبه رو بوديم و تقريبا روزانه يک هزار دست از شرکتها خريداري ميکرديم و ماسک در مجموع سه هزار عدد وارد خوزستان ميشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز ادامه داد: در شرايطي که از استانهاي ديگر اجازه خروج ماسک نميدادند تکههاي ماسک را به صورت جدا از استانهاي ديگر وارد ميکرديم.
وي اضافه کرد: در مجموعه دانشگاه علوم پزشکي اهواز تعداد زيادي از پزشکان و پرستاران به کرونا مبتلا شدند اما هيچ گونه تلفاتي نداشتيم.
ابول نژاديان گفت: بيمارستانهايي ازجمله گلستان، امام خميني (ره)، بيمارستان ارتش شهيد منفرد نياکي، بيمارستان فاطمه الزهرا(س)، تامين اجتماعي و سينا و طالقاني اهواز به کمک ما آمدند و پس از خروج از پيک کرونا از چرخه ارايه خدمات خارج شدند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهوازادامه داد: هم اکنون فقط بيمارستان رازي اهواز و تعداد محدودي تخت آي سي يو در بيمارستان گلستان اهواز به بيماران مبتلا به کرونا خدمات ميدهند.
وي بيان کرد: ۵۰ تخت آي سي يو به ۲۵ تخت موجود بيمارستان رازي براي ارايه بهتر خدمات به بيماران کرونايي اضافه شد.
ابول نژاديان گفت: بيماران کرونايي بيمارستان رازي اهواز را گاهي تا چهار بار به سمت بيمارستانهاي ديگر تخليه ميکرديم.