نماد آخرین خبر

فاز نخست استادیوم سربداران سبزوار 3 شهریور افتتاح می‌شود

منبع
فارس
بروزرسانی
فاز نخست استادیوم سربداران سبزوار 3 شهریور افتتاح می‌شود

فارس/ مديرکل ورزش و جوانان خراسان رضوي گفت: فاز نخست استاديوم 15 هزار نفري سربداران سبزوار دوشنبه سوم شهريورماه افتتاح مي‌شود.

فرزاد فتاحي، مديرکل ورزش و جوانان خراسان رضوي در خصوص افتتاح فاز نخست استاديوم 15 هزار نفري سربداران سبزوار اظهار کرد: اين استاديوم به مناسبت هفته دولت روز دوشنبه به صورت ويدئو کنفرانس باحضور رياست جمهور، مقام عالي وزارت، استاندار و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي در شهر  سبزوار به بهره‌برداري مي‌رسد.

وي تصريح کرد: اين استاديوم در فاز اول با پيشرفت فيزيکي ۹۷ درصد از سال ۸۴ در زميني به مساحت ۲۱ هکتار، کار احداث آن آغاز شده است تا کنون ۳۲ ميليارد تومان براي اين مرحله از استاديوم هزينه شده، ارزش اقتصادي پروژه هم‌اکنون حدود ۷۰ ميليارد تومان است.

مديرکل ورزش و جوانان خراسان رضوي افزود: اين استاديوم داراي جايگاه تماشاچي است که در فاز يک ۱۰ هزار ۸۰۰ صندلي نصب شده که ۲ هزار و ۵۰۰ صندلي آن در فاز نخست قابل استفاده است.

فتاحي خاطرنشان کرد: زير بناي سرپوشيده اين استاديوم ۶۰۰ متر مربع و زيربناي رو باز آن ۲۰ هزار مترمربع است، در کنار زمين چمن مصنوعي اين استاديوم پيست دووميداني به متراژ ۶۰۰ متر به صورت تارتان و هشت خط است، همچنين رختکن بازيکنان، داوران و سرويس بهداشتي احداث شده که مورد بهره‌برداري قرار مي‌گيرد.

وي تاکيد کرد: طبق برنامه‌ريزي شرکت توسعه و تجهيز اماکن ورزشي امسال براي تکميل استاديوم سبزوار ۱۰ ميليارد تومان ديگر اعتبار تخصيص داده شده است که به محض افتتاح فاز نخست تکميل فاز دوم آغاز مي‌شود تا بتوانيم در کمترين زمان ممکن نواقص را برطرف و کل پروژه را به بهره‌برداري برسانيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar