ورود دیوان محاسبات به مشکل کمآبی استان سمنان
فارس/ مديرکل ديوان محاسبات استان سمنان گفت: بر اساس آمارها و اطلاعات موجود، در بحث آب در استان کمبودهايي وجود دارد که در اين زمينه ورود پيدا کردهايم.
اکبر ميرشکاري مديرکل ديوان محاسبات استان سمنان اظهار کرد: ۱۰۰ ميليون تومان اعتبار براي تعمير و تجهيز ديوان محاسبات استان سمنان در نظر گرفته شده بود که با پيگيريهاي ملي، ۵۰۰ ميليون تومان اعتبار جذب و بخشي از اين طرح با ظرفيت ۲۳ کيلووات راهاندازي شد.
وي گفت: امروز با تکميل اين طرح خورشيدي، ظرفيت توليد برق در ديوان محاسبات استان سمنان از طريق نيروي خورشيدي به ۴۸.۲ کيلووات ارتقا مييابد.
مديرکل ديوان محاسبات استان سمنان با بيان اينکه تا امروز بالغ بر دو هزار و 500 کيلووات برق توسط ديوان محاسبات استان توليد شده است و با راهاندازي اين طرح در بحث جهش توليد گام برداشتيم، افزود: شعار سال ديوان محاسبات بر اساس پيام سال رهبري، نظارت هدفمند براي جهش توليد در نظر گرفته شده است.
ميرشکاري بيان کرد: جهتگيريها در بحث نظارتي به سمت جهش توليد هدايت شده است و مصوبات ستاد تسهيل رصد و بررسي ميشود و در تلاش هستيم تا موانع موجود را برطرف کنيم.
وي گفت: همچنين در بحث واگذاري املاک و زمين به اشخاص براي سرمايهگذاري در زمينه نيروگاههاي خورشيدي ورود پيدا کرده و پيگيري ميکنيم تا افراد متقاضي در راستاي توليد در اين حوزه گام برداشته و نسبت به راهاندازي طرحها خورشيدي اقدام کنند.
مديرکل ديوان محاسبات استان سمنان افزود: زيرساختهاي شهرک صنعتي يکي از مؤلفههاي توسعه توليد بوده و در اين حوزه آسيبها و نقاط قوت احصا شده است و بر اساس آمار و اطلاعات، در بحث آب در استان کمبودهايي وجود دارد که در اين زمينه نيز ورود پيدا کرديم.
ميرشکاري اضافه کرد: حدود يک هزار و 500 مترمکعب مصرف آب در بخش کشاورزي، صنعت و شرب استان است و بيشترين حجم آب نيز بهصورت تبخير از دست ما خارج ميشود که در اين زمينه نيز ورود کرديم تا با حفظ منابع آبي، در راستاي حل مشکلات استان در اين حوزه گام برداريم.
وي ادامه داد: بحث گردشگري و بومگردي يکي از محورهاي توسعه استان است و با توجه به اينکه ۵۰ درصد جمعيت کشور در همجواري استان سمنان مستقر بوده، نياز است تا از اين فرصت به بهترين نحو ممکن استفاده کنيم.
مديرکل ديوان محاسبات استان سمنان اضافه کرد: پيگيري ميکنيم و تلاش خواهيم کرد تا با همکاري و کمک دوستان، ششمين نيروگاه برق زبالهسوز کشور را در استان سمنان راهاندازي کنيم.
ميرشکاري گفت: بر اساس ماده ۵۰ قانون برنامه ششم توسعه، بايد پنج درصد از ظرفيت برق کشور از محل سرمايهگذاري بخش غيردولتي در نيروگاههاي تجديد پذير و پاک تأمين شود.
وي تشريح کرد: ۳۷ واگذاري زمين براي راهاندازي طرحهاي خورشيدي در استان داشتيم که جز دو مورد، براي مابقي زمينها اقدامي انجام نشده است و ۱۶ مورد اعتبارنامه واگذاري زمين در منابع طبيعي به اتمام رسيده که در تلاشيم تا تمديد شود.
مديرکل ديوان محاسبات استان سمنان گفت: دو مورد از واگذاريها با ظرفيت ۱۰ مگاوات به بهرهبرداري خواهد رسيد که تاکنون ۸۰ درصد پيشرفت داشته است.