نماد آخرین خبر

جاده سروآباد به کامیاران شهریور زیر بار ترافیک می‌رود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
جاده سروآباد به کامیاران شهریور زیر بار ترافیک می‌رود

ايرنا/ رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي کردستان گفت: يکي از پروژه‌هاي بسيار مهم و استراتژيک براي شهرستان سروآباد تکميل و بهره‌برداري از محور ارتباطي سروآباد به کامياران است که تا پايان شهريور امسال عمليات اجرايي آن به اتمام مي‌رسد و زير بار ترافيک مي‌رود.

بهرام نصراللهي زاده، رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي کردستان اظهار داشت: محور ارتباطي کامياران به سروآباد به طول ۹۰ کيلومتر از راه‌هاي مهم ارتباطي استان کردستان و غرب کشور به شمار مي‌رود که ارتباط استان‌هاي جنوبي را به غرب کشور متصل مي‌کند و چهار هزار و ۵۰۰ متر آن باقي مانده که تا مهر ماه امسال تکميل و به بهره‌برداري مي‌رسد.

وي يادآور شد: آسفالت و تکميل محور ارتباطي هورامان به پاوه در استان کرمانشاه در محدوده روستاهاي سلين به ناو به طول ۱۰ کيلومتر در حوزه استحفاظي سروآباد از پروژه‌هاي مهمي است که تا پايان امسال ساخت آن به اتمام مي‌رسد.

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي کردستان اضافه کرد: عمليات آسفالت و بهسازي محور ارتباطي روستاهاي جولانده و ديوزناو به عنوان ۲ روستاي قطب توليد ماهيان سردآبي در کردستان که جنبه اقتصادي مهمي دارد و در رونق و شکوفايي اين منطقه تاثير گذار است نيز آغاز شده است.

نصراللهي زاده ادامه داد: توسعه باغات در محدوده روستاهاي تفين، دزوند و دهکانان يکي ديگر از طرح‌هاي بسيار مهم شهرستان سروآباد است که با اجراي آن، ۶۰۰ هکتار اراضي اي روستاها تبديل به باغ خواهد شد.

وي تاکيد کرد: طرح توسعه باغات دهکانان از سال ۸۸ آغاز و در اين مدت سه استخر با حجم سه هزار متر مکعب احداث شده ولي تنها مشکل آن مربوط به شبکه برق است که نيازمند احداث خط برق سه مگاواتي است که براي تکميل اين پروژه ۴۰ ميليارد تومان اعتبار نياز است که با تامين آن تا پايان امسال مشکل برق برطرف خواهد شد.

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان کردستان افزود: اصلي ترين محور توسعه سروآباد کشاورزي با تاکيد بر باغداري است و بيشترين استعدادهاي اين شهرستان نيز در بحث گردشگري طبيعي و باغداري است لذا گرايش مردم به اين بخش‌ها مي‌تواند درآمدزايي را در پي داشته باشد.

نصراللهي زاده با بيان اينکه ايجاد درآمدزايي در منطقه نيازمند ورود خود مردم است و نبايد تنها منتظر استخدام دولتي باشند، گفت: استان کرمانشاه از صنعت گيوه‌بافي که در اصل متعلق به سروآباد است استا سال گذشته فروش چند ميلياردي داشته ولي مردمان  اين منطقه عايدي نداشته‌اند.

وي تاکيد کرد: عليرغم تحريم‌هاي ناجوانمردانه دشمنان اقدامات بسيار خوبي در طول هفت سال خدمت دولت تدبير و اميد در سطح کشور به ويژه استان کردستان انجام شده که مي‌توان به انقلاب در حوزه راهسازي اشاره کرد.

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان کردستان افزود: احداث بيش از يک هزار کيلومتر راه در استان باتوجه به شرايط و وضعيت توپوگرافي منطقه کار بسيار ارزشمندي است بهطوريکه براي جاده جديد مريوان به سنندج تاکنون ۶۰۰ ميليارد تومان هزينه شده در حاليکه اگر اين مبلغ در استان هاي ديگر هزينه مي‌شد بيش از ۲۰۰ کيلومتر بزرگراه ايجاد مي‌کرد.

نصراللهي زاده ادامه داد: استان کردستان در بسياري از شاخص هاي کشوري جزو استان‌هاي  برتر است مثلاً در حوزه گاز با گازرساني به ۱۰۰ درصد جمعيت شهري و ۹۵ درصد جمعيت روستايي برتر هستيم و تلاش داريم تا پايان عمر دولت تمام روستاهاي استان از نعمت گاز طبيعي بهره‌مند باشند.

وي به مشکلات مهم استان نيز اشاره کرد و يادآور شد: اشتغال و درآمد مهمترين مشکلات استان هستند، درآمد سرانه و اشتغال در کردستان بسيار پايين است و يکي از دلايل آن کشاورزي سنتي است در حاليکه اگر به نوين ارتقا داده شود از يک هکتار باغ مکانيزه بيش از ۲۵۰ ميليون تومان درآمد مي‌توان بدست آورد.

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان کردستان اظهار داشت: يکي از برنامه هاي مهم دولت براي حمايت از کسب و کارهاي اشتغالزايي، پرداخت تسهيلات به متقاضيان است و اينکه پروژه هاي دولتي را به بخش هاي خصوصي واگذار کنيم و بعد از چندسال به دولت بازگردانده شوند که با اجراي اين طرح هم پروژه هاي نيمه تمام تکميل مي شوند و هم براي سرمايه گذاران بخش خصوصي درآمدزايي خواهيم کرد.

نصراللهي زاده به مشکلات آموزش و پرورش هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته طبق تفاهم نامه با نوسازي مدارس منعقد شد تا مدارس پرخطر استان شناسايي و طي ۲ سال ايمن سازي شوند.

وي اضافه کرد: عليرغم همه کينه توزي هاي دشمنان عليه ملت و انقلاب ايران، چرخ توسعه در کشور از کار نيافتاده و در سه ماهه نخست امسال بسياري از پروژه ها تخصيص اعتبار داشتند و براي آنها ۳۲ هزار ميليارد تومان اختصاص داده شد.

رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان کردستان به تعداد پروژه‌هاي نيمه تمام استان نيز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بيش از ۲ هزار پروژه نيمه تمام داريم که براي تکميل نيازمند اعتبارات ويژه و جهشي هستند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان کردستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر کردستان در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEIzkR_omLO41FJL8g
آخرين خبر کردستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online