ایذه در وضعیت سفید کرونا قرار دارد

ايرنا/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز گفت: شهرستان ايذه از نظر تعداد مبتلايان وميزان شيوع بيماري کرونا از جمله شهرهاي با وضعيت سفيد استان است.
فرهاد ابول نژاديان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز اظهار داشت: تاکنون در شهرستان ايذه از يک هزار و ۱۴۹ نفر از افراد مشکوک به کرونا نمونه گيري انجام شدهاست که از اين تعداد جواب آزمايش يک هزار و ۶۱ نفر مثبت بودهاست.
وي افزود: وضعيت شهرستان ايذه از ۱۴ مرداد سفيد بوده است، هفته اول مرداد که در اوج پيک کرونا در استان بوديم وضعيت ايذه زرد بود که نشان از فعاليت خوب فرماندار، اعضاي ستاد کروناي شهرستان و کادر بهداشت و درمان دارد که توانستند کار خود را به نحو احسن انجام دهند و بحران کرونا را مديريت کنند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز ادامه داد: هم اکنون چهار نفر در آيسييو و سه نفر در تختهاي عادي بيمارستان شهداي ايذه در زمينه کرونا بستري هستند که از اين تعداد سه نفر مبتلاي قطعي به کرونا تشخيص داده شده اند.
ابول نژاديان در ادامه با بيان اينکه ايذه باداشتن ۲۰۰ تختخواب در بيمارستان شهدا، از نظر تعداد تخت بيمارستاني به نسبت جمعيت در وضعيت نسبتا خوبي است، تصريح کرد: ما ابتدا بايد شرايط فعلي اين بيمارستان را حفظ کنيم، فضاي سبز اين بيمارستان هم در وضعيت نامناسبي است لذا مجوز گرفتن پيمانکار و تامين مالي براي ايجادسيستم آبياري قطرهاي درختان براي بهبود اين وضعيت نيز داده مي شود.
وي افزود: هفته گذشته ۱۶ ميليارد و ۵۰۰ ميليون ريال اعتبار به پروژههاي درماني ايذه تخصيص داده شد که عمليات ساخت آنها زودتر به پايان برسد، اميدواريم اين پروژهها اواخر شهريور در برنامه هماهنگ دولت براي افتتاح پروژههاي درماني سراسر کشور به بهره برداري برسند.
ابول نژاديان در ادامه از لزوم تعبيه پد استقرار بالگرد در ايذه سخن گفت و تاکيد کرد: ايذه يکي از شهرستانهايي است که بيشترين ماموريت را در زمينه اورژانس هوايي دارد و اين پد نيز بايد هرچه زودتر تعبيه شود.