کلاهبرداری به شیوه خرید کالا از شهرهای مرزی

پليس فتا/ رئيس پليس فتا استان اردبيل گفت: کاربران فضاي مجازي مراقب تبليغات در محيط اينترنت با عناوين فروش کالا و لوازم خانگي از شهرهاي مرزي و بندري کشور باشند.
سرهنگ علي قهرمان طالع، رئيس پليس فتا استان اردبيل در توضيح اين هشدار اظهار کرد: امروزه به دلايل مختلف، حجم کلاهبرداريها از طريق ارسال پيام در شبکههاي اجتماعي و پيامرسانها و حتي به صورت پيامکهاي دروغين بالا رفته که عدم آگاهي کاربران و عدم توجه به اطلاعرسانيهاي پليس يکي از دلايل افتادن در دام اين نوع کلاهبرداران است.
وي افزود: در اين گونه از کلاهبرداريها، شيادان با تبليغ محصولات خارجي و اورجينال با قيمتهاي جذاب در بستر کانالهاي تلگرامي و صفحات اينستاگرامي، خود را صاحب مغازه در شهرهاي مرزي و بندري کشور معرفي کرده و حتي با قرار دادن آدرس و شماره تماس و وعده تحويل کالا در درب منزل سعي در فريب کاربران دارند.
سرهنگ قهرمان طالع ادامه داد: مجرمين سايبري با وعدههاي جذاب و اطمينان دادن به کاربران، پس از اخذ ليست کالاهاي سفارشي، درخواست بيعانه کرده و به محض دريافت آن کليه صفحات و تبليغات خود را پاک و ديگر پاسخگوي مشتريان نيستند.
اين مقام انتظامي گفت: بهترين روش براي تأمين کالا از اين شهرها مراجعه حضوري بوده و يا در صورت خريد اينترنتي نيز بايد به فروشگاههايي مراجعه کنند که داراي اينماد "نماد اعتماد الکترونيک" باشد، چرا که اين فروشگاهها با ثبت اطلاعات قابل رهگيري در وزارت صنعت معدن و تجارت موفق به کسب اين نماد شدهاند.