نماد آخرین خبر

استاندار: بنا نداریم ساعت انتخابات را تمدید کنیم

منبع
ايسنا
بروزرسانی
استاندار: بنا نداریم ساعت انتخابات را تمدید کنیم

ايسنا/ استاندار خوزستان با بيان اين‌که بنا نداريم ساعت انتخابات را تمديد کنيم، گفت: تاکنون روند انتخابات روان است و مشکل خاصي نداشته‌ايم.

غلامرضا شريعتي، استاندار خوزستان پس از انداختن راي خود در شعبه مسجد شهداي حصيرآباد اهواز، ضمن تشکر از همه مجريان و ناظرين بر امر انتخابات، اظهار کرد: خدار را شکر روند انتخابات روان است و تاکنون مشکل خاصي نداشته‌ايم و هيچ موردي از هيچ کدام از حوزه‌هاي انتخابيه اهواز، کارون، باوي و حميديه گزارش نشده است.
وي ادامه داد: امور انتخابات به صورت عادي در حال جريان است و مردم پاي صندوق‌هاي راي حاضر شده و راي خود را به صندوق‌ها مي‌اندازند. ضمن اين‌که پروتکل‌هاي بهداشتي در حال انجام است.
استاندار خوزستان بيان کرد: طبق گزارشي که دقايقي پيش از وضعيت شعب به دستم رسيد، مورد خاصي در مورد صندوق‌هاي سيار و ثابت وجود نداشته است.
وي با بيان اين‌که بنا نداريم ساعت انتخابات را تمديد کنيم، گفت: اصرار ما بر اين بود که انتخابات پس از ۱۰ ساعت به پايان برسد و از تمام مردم شريف شهرستان‌هاي اهواز، حميديه، کارون و باوي درخواست دارم در وقت مقرر در انتخابات مشارکت داشته باشند و کانديداي مورد نظر خود را انتخاب کنند تا ان‌شاءالله مجمع نمايندگان استان تکميل شود و بتوانند پيگير امورات استان و مردم باشند. به هر حال فعلا دستورالعمل کشوري اعلام کرده که پايان ساعت راي‌گيري ساعت ۱۸ امروز است.


همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today