انهدام باند سارقان منزل با ۲۱ فقره سرقت در ساوجبلاغ

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامي شهرستان ساوجبلاغ از شناسايي و انهدام باند سارقان منزل و کشف ۲۱ فقره سرقت در ساوجبلاغ خبر داد.
سرهنگ علي سليماني فرمانده انتظامي شهرستان ساوجبلاغ گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت منزل در مناطق مختلف شهرستان ساوجبلاغ، بررسي موضوع به صورت ويژه در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت.
فرمانده انتظامي شهرستان ساوجبلاغ افزود: کارآگاهان در تحقيقات اوليه متوجه شدند، سارقان در گروههاي ۳ و ۴ نفره در ساعات پاياني شب پس از اطمينان از نبودن صاحب خانه با روشهاي مختلف وارد منزل شده و اقدام به سرقت لوازم با ارزش مانند طلا ونقره، وجه نقد و لپ تاپ و ساير لوازم الکترونيک ميکردند.
سرهنگ سليماني گفت: در ادامه کارآگاهان با انجام تحقيقات ميداني از محلهاي وقوع سرقت و به کارگيري اقدامات پليسي رد پاي يکي از سارقان حرفهاي و سابقه دار سطح حوزه را در اين پرونده يافته و پس از شناسايي مخفيگاه او با هماهنگي مقام قضايي در يک عمليات غافلگيرانه نامبرده را دستگير و به پليس آگاهي ساوجبلاغ منتقل کردند.
او افزود: متهم در ابتدا منکر انجام هرگونه سرقت بود، اما پس از مشاهده مستندات کارآگاهان، به ناچار لب به اعتراف گشوده و به ۲۱ فقره سرقت منزل با همکاري ۳ نفر از همدستانش در سطح شهرستانهاي ساوجبلاغ ونظرآباد اقرار کرد.
فرمانده انتظامي شهرستان ساوجبلاغ با بيان اين که همدستان متهم نيز در چندين عمليات جداگانه دستگير شدند، گفت: در بازرسي از مخفيگاه سارقان تعدادي دستگاه لپ تاپ و گوشي تلفن همراه، ساعت مچي و بدليجات سرقتي کشف شد.
سرهنگ سليماني با اشاره به اين که تلاش براي شناسايي مال باختگان اين پرونده ادامه دارد، افزود: در تحقيقات تکميلي ۵ نفر از مالخران که اقدام به خريد طلا و اموال مسروقه از سارقان کرده بودند شناسايي و دستگير شدند.
او با بيان اين که تحقيقات بر روي اين پرونده ادامه دارد، گفت: شهروندان با رعايت نکات پيشگيري از سرقت، سارقان را در رسيدن به اهدافشان ناکام بگذارند.