اگر می خواهید به نام شاد ناشاد نشوید، بخوانید

ايسنا/ رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان گفت: با توجه به ارائه آموزش براي دانشآموزان در بستر فضاي مجازي و استفاده از اپليکيشن شاد، شهروندان مراقب شگردهاي مجرمان سايبري در اين خصوص باشند.
سرهنگ "احسان آنقي"رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان اظهار کرد: عموم مدارس با مديريت معلمان، اقدام به ايجاد گروه يا کانال در يکي از شبکههاي اجتماعي کرده و فايلهاي آموزشي را براي اطلاع والدين دانشآموزان، در آن بستر فضاي مجازي منتشر و اعلام ميکنند.
وي افزود: پس از نصب اپليکيشن شاد، گزينه ورود به مدرسه من و سپس ورود به کلاس من انتخاب مي شود و اگر دانشآموزي ورودي جديد باشد بايد برابر توضيحات ارائه شده توسط معلم اقدام به احراز هويت کند، ولي دانشآموزان پايههاي قبلي که قبلا احراز هويت شده اند در ادامه عضو گروهي ميشوند که ادمين(Admin) و مدير گروه، همان معلم دانشآموز در آن سال تحصيلي است.
اين مقام انتظامي بيان کرد: جهت نصب و بروزرساني اپليکيشن شاد توصيه مي شود حتما به سايت وزارت آموزش و پرورش به آدرس اينترنتي https://www.medu.irيا آدرسهاي اينترنتي که از طريق مدرسه يا معلم مربوطه اطلاعرساني مي شود، مراجعه کنيد.
سرهنگ آنقي ادامه داد: از ارائه اطلاعات هويتي به افراد غير يا وارد شدن به لينکهاي تبليغ شده در فضاي مجازي که از معتبر بودن منبع آن اطمينان نداريد به جهت پيشگيري از آسيبهاي احتمالي خودداري کنيد.
وي با اشاره به اينکه براي نصب اپليکيشن يا سامانه شاد نيازمند پرداخت وجه نيست، به خانوادهها توصيه کرد که اگر فرزندشان از تبلت يا گوشي هوشمند اندرويد استفاده ميکند، از سادهترين راهکار براي مديريت دسترسي و نظارت بر کودک در فضاي مجازي که استفاده از ابزار Google Family Link است، استفاده کنند.
رئيس پليس فتا استان مرکزي در پايان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوک در فضاي مجازي به سايت پليس فتا به آدرس الکترونيکي https://www.cyberpolice.ir/ مراجعه و موضوع را در قسمت گزارشات مردمي ثبت کنند.