خودکشی یک محیط بان با اسلحه سازمانی در فارس

رکنا/ سيد ابراهيم قطب محيط بان استان فارس به دليل نامعلوم خودکشي کرده است.
عصر روز گذشته جمعه آقاي سيدابراهيم قطب يکي از محيطبانان باسابقه استان فارس در پاسگاه مرکزي پارک ملي بمو با شليک اسلحه سازماني اقدام به خودکشي نمود.
سيد ابراهيم قطب از سال 1391 در محيط زيست مشغول به خدمت شده و يکي از محيطبانان استان فارس بوده است.
جمشيد محبت خاني، فرمانده يگان محيط زيست از از بروز يک حادثه در عصر روز گذشته در پارک ملي بمو خبر داد و گفت: در اين حادثه «سيدابراهيم قطب» يکي از محيطبانان باسابقه استان فارس در پاسگاه مرکزي پارک ملي بمو با شليک اسلحه سازماني خود جانباخته است.
وي با اشاره به اينکه شائبه خودکشي اين محيطبان وجود دارد اظهار داشت: اما ممکن است در هنگام وارسي و بازي با اسلحه در اثر يک اتفاق ناگوار اين حادثه رخ داده باشد.
فرمانده يگان محيط زيست از تشکيل يک تيم کميته حقيقتياب به منطقه خبر داد و خاطرنشان کرد: سيد ابراهيم قطب از سال ۱۳۹۱ در محيط زيست مشغول به خدمت شده و يکي از محيطبانان وظيفهشناس و خوشنام استان فارس بوده است.
روانشناسان معتقدند که خودکشي در حقيقت يک روش کاهش درد و نگراني است و اگر اطرافيان خطر را احساس کنند و به موقع اقدام کنند مي توان با کاهش اين درد، جلويخودکشي را گرفت.
يکي از مهمترين روش هاي پيشگيري از خودکشي درمان افسردگي است، چون افسردگي از مسائلي است که باعث ايجاد افکار خودکشي در شخص مي شود.
مهمترين عامل در رفتارهاي خودکشي براي افراد زير 30 سال، اختلالات سازشي و تعارضات خانوادگي است.
با تمام تجزيه و تحليل هايي که از خودکشي مي شود، آنچه که مسلم است، انسان سالم اسير شرايط زندگي نمي شود بلکه مي تواند شرايط بد زندگي را به ميل خود و با توانايي هايي که دارد، تغيير دهد. هر انسان سالمي قادر است که براي خودش انگيزه هاي متفاوتي جهت ادامه زندگي بيابد تا بتواند يک زندگي با ارزش را ادامه دهد.