نماد آخرین خبر

قاتل فراری در زنجان به دام افتاد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قاتل فراری در زنجان به دام افتاد

ايرنا/ رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان زنجان گفت: مردي که در زنجان به دليل اختلافات خانوادگي همسر خود را به قتل رسانده و متواري شده بود، در دام پليس آگاهي زنجان افتاد.

سرهنگ کارآگاه جعفر رحمتي، رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان زنجان با بيان اينکه اين قتل هفته گذشته در يکي از محله هاي خيابان فرودگاه زنجان اتفاق افتاده بود، افزود: قاتل که در يک باب مغازه مخفي شده بود، پس از اطلاع از اينکه پليس مخفيگاه او را يافته و به زودي به دست قانون سپرده خواهد شد، با خوردن اسيد، اقدام به خودکشي کرد.
وي يادآور شد: ماموران با دستگيري قاتل بلافاصله پس از اطلاع از موضوع وي را براي درمان به بيمارستان منتقل کردند که با اقدامات به موقع پزشکان از مرگ حتمي نجات يافت و هم اکنون تحت درمان و مراقبت بوده و حال عمومي وي رضايت بخش اعلام شده است.
سرهنگ رحمتي با تاکيد بر اينکه متهم، به قتل همسرش اعتراف کرده است، سن قاتل و مقتول را ۳۹ سال اعلام کرد و اظهار داشت: پليس در تحقيقات خود پي برد که اين زوج جوان همواره خشونت کلامي و مشاجره لفظي با يکديگر داشتند که اين موضوع نيز هميشه به سمت خشونت فيزيکي کشيده شده و اين بار به قتل همسر بر اثر خفگي منجر شده است.
وي تصريح کرد: امسال اين هفتمين قتلي است که در زنجان اتفاق مي افتد که عاملان 6 مورد از اين قتل ها از سوي پليس شناسايي و دستگير شده اند.

 

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان زنجان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر زنجان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEKRJMt23Y-gW3YJTQ
آخرين خبر زنجان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today