معدومسازی ۶۱ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی

باشگاه خبرنگاران/ بيش از ۶۱ تن فرآورده خام دامي غيربهداشتي شامل گوشت سفيد، قرمز و ساير محصولات دامي در نيمه نخست امسال در خراسان رضوي شناسايي و معدوم شد.
احمد شريعتي، مديرکل دامپزشکي خراسان رضوي گفت: شناسايي اين ميزان فرآورده خام دامي، حاصل ۶۵ هزار بازديد کارشناسان دامپزشکي از مراکز توليد و عرضه فرآورده خام دامي و کشتارگاهها در اين استان بوده است.
وي افزود: در شرايط شيوع ويروس کرونا بازرسي و نظارتهاي دامپزشکي خراسان رضوي از مراکز توليد و عرضه فرآوردههاي خام دامي شدت يافته است.
مديرکل دامپزشکي خراسان رضوي ادامه داد: رعايت دستورالعمل بهداشتي در توليد و عرضه فرآوردههاي خام دامي و تاريخ توليد و انقضاي آن در اين زمينه از اهميت به سزايي برخوردار است.
شريعتي بيان کرد: بيش از ۵۰۰ پرونده تخلف به مراجع قضايي ارسال شده و ۵۰ مرکز توليد و عرضه مهر و موم شده است.
وي تصريح کرد: در حوزه مبارزه با بيماريهاي دامي طي سال جاري دو ميليون راس دام سبک و ۲۰۰ هزار رأس دام سنگين در برابر تب برفکي واکسينه شدهاند.
مديرکل دامپزشکي خراسان رضوي تاکيد کرد: با اقدامات انجام شده در اين مدت نظير نظارتها، واکسيناسيون و سمپاشي بيماريهاي مشترک بين انسان و دام و همچنين بيماريهاي دام و طيور شيوع نکرده است.
شريعتي اظهار کرد: خراسان رضوي در توليد گوشت قرمز، گوشت سفيد و تخممرغ رتبههاي نخست تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است، همچنين دو هزار و ۵۰۰ واحد مرغ داري گوشتي و مرغ تخمگذار در خراسان رضوي فعاليت دارند.