۲ دادگاه در خراسان جنوبی تاسیس شد

ايرنا/ رئيس کل دادگستري خراسان جنوبي گفت: از يک سال گذشته تاکنون براي ارائه بهتر خدمات قضايي به مردم، ۲ دادگاه بخش در اين استان تاسيس شده است.
حجت الاسلام ابراهيم حميدي، رئيس کل دادگستري خراسان جنوبي روز چهارشنبه در نشست شوراي اداري استان خراسان جنوبي که با حضور رييس قوه قضاييه برگزار شد افزود: در بخش ديهوک در حوزه شهرستان طبس و در بخش دُرح شهرستان سربيشه ۲ دادگاه ايجاد کرديم که به مردم خدمت ارائه ميکنند تا مردم اين مناطق براي دسترسي به خدمات قضايي متحمل رفت و آمد با هزينه زياد نشوند.
وي اظهار داشت: خراسان جنوبي داراي ۱۵ حوزه قضايي است و در همه شهرستانهاي استان هم در سيستم دادسرا و هم در سيستم دادگاه مستقر هستيم و علاوه بر اين ۱۱ شهرستان در چهار بخش استان که چارت تشکيلاتي مصوب داشته مستقر و مشغول ارائه خدمات قضايي به مردم استان هستيم.
رييس کل دادگستري استان خراسان جنوبي بيان کرد: قصد ما اين است که به شکلي خدماترساني داشته باشيم که مردم براي دريافت خدمات قضايي و اجراي عدالت کمترين هزينه مالي و زماني را پرداخت کنند.
حميدي افزود: ظرفيت خوبي در خراسان جنوبي وجود دراد و مردم ولايتمدار و خوب اين استان زمينه خدمترساني بيشتر و بهتر به مردم را فراهم ميکنند که خدمات خوب و بهتري به مردم اين استان ارائه شود.
وي اظهار داشت: هماهنگي خوبي بين مجموعههاي اجرايي و قضايي وجود دارد که موجب شده همه مسوولان خدمات خود را به بهترين شکل ارائه کنند و مسوولان خراسان جنوبي از پشتيباني نماينده ولي فقيه در استان برخوردار هستند و اين شرايط خوبي براي خدمترساني به مردم فراهم کرده است.
رييس شوراي اسلامي شهر بيرجند هم گفت: امروز فرصت بينظيري ايجاد شده و از زمان مسووليت معتمديان به عنوان استاندار خراسان جنوبي شاهد توسعه همه جانبه استان هستيم.
ابراهيم تقي زاده افزود: انباشت قوانين متعدد مشکلاتي را ايجاد کرده که احيا و بهروز رساني قوانين بايد صورت گيرد چون وجود قوانين متعدد ممکن است گاهي دستگاه اجرايي يا قضايي را دچار سردرگمي کند.
وي اظهار داشت: در قانون شوراهاي اسلامي شهر و روستا، نقش منتخبان شوراها به شکلي است که اختيارات اندکي در قانون مشاهده ميشود بازنگري در اين قانون مورد استدعا است.
تقي زاده گفت: کميسيون ماده ۱۰۰ نبايد، منبع درآمدزايي براي شهرداري باشد و اين نظر رياست قوه قضايي هم هست، رييس قوه قضاييه در حمايت از بخش خصوصي بسيار مساعدت کردند و از بنياد مستضعفان تشکر ميکنيم چون بخش اعظمي از اين هزينهها صرف کارهاي عمراني ميشود.
وي افزود: پروندههايي در رابطه با اراضي ملي در استان وجود دارد که بايد کميسيونهاي ماده واحده مورد احيا قرار گيرد تا در هر شهرستان تصميمگيري شود.
رييس قوه قضاييه و نماينده مردم استان خراسان جنوبي در مجلس خبرگان رهبري روز چهارشنبه براي حضور در شوراي اداري و قضايي اين استان و ديدار با مردم وارد بيرجند شد.
حجت الاسلام و المسلمين سيد ابراهيم رييسي عصر چهارشنبه بدو ورود به فرودگاه بينالمللي شهيد کاوه بيرجند از سوي نماينده ولي فقيه در استان، استاندار خراسان جنوبي، نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي و جمعي از مسوولان استان مورد استقبال قرار گرفت.
ديدار با قشرهاي مختلف مردم، حضور در شوراي قضايي استان خراسان جنوبي همچنين ديدار با فعالان اقتصادي استان از جمله ديگر برنامههاي سفر ۲ روزه رييس قوه قضاييه به خراسان جنوبي اعلام شده است.
نايب رييس مجلس خبرگان رهبري همچنين امشب در مراسم محوري اربعين در بيرجند شرکت ميکند.
رييس قوه قضاييه و هيات عالي قضايي همراه از فروردين ۹۸ تا اوايل مهر سال جاري براي رسيدگي به مسائل و مشکلات مردم به ۱۷ استان کشور سفر کرده و استانهاي ديگر نيز مقاصد بعدي سفرهاي حجت الاسلام و المسلمين رييسي و مسئولان عالي قضايي است.
استان مرزي خراسان جنوبي به مرکزيت بيرجند ۱۱ شهرستان دارد.