نماد آخرین خبر

کمانداران خراسان شمالی از حضور در لیگ برتر بازماندند

منبع
مهر
بروزرسانی
کمانداران خراسان شمالی از حضور در لیگ برتر بازماندند

مهر/ رئيس هيات تيراندازي با کمان خراسان شمالي با اشاره به عدم حمايت مالي از اين رشته ورزشي گفت: فرصت مغتنم حضور در ليگ برتر را از دست داديم.

حکمت شيردل رئيس هيات تيراندازي با کمان خراسان شمالي با اشاره به وضعيت تيراندازي باکمان خراسان شمالي اظهار داشت: در کمال تأسف و ناباوري فرصت مغتنم حضور در مسابقات ليگ برتر را از دست داديم.
وي افزود: به دليل عدم توانايي در پرداخت هزينه مسابقات اين شانس از تيراندازان بااستعداد استان گرفته شد.
رئيس هيات تيراندازي با کمان خراسان شمالي در ادامه با اشاره به پخش اين مسابقات از شبکه‌هاي سراسري ادامه داد: اين يک فرصت مناسب جهت معرفي صنايع خراسان شمالي بود که متأسفانه هيچيک از آن‌ها در اين مسير که علاوه بر حمايت از ورزش تيراندازي، منافع اقتصادي مناسبي هم براي آن‌ها داشت، پيش قدم نشدند.
حکمت شيردل مبلغ مورد نياز جهت حضور در مسابقات ليگ برتر تيراندازي را حدود ۵۰ ميليون تومان عنوان کرد و گفت: با يک سرمايه‌گذاري حداقلي شاهد شکوفايي استعدادهاي ناب خراسان شمالي بوديم.
وي با ابراز ناراحتي از بازماندن دو تيرانداز استان از حضور در مسابقات ليگ برتر به دليل تعهد اخلاقي به استان گفت: «محمد رباني» و «دانيال طالب‌زاده» که سال گذشته در تيم‌هاي «ناجاي تهران» و «آذربايجان غربي» در مسابقات ليگ برتر حضور پيدا کرده بودند امسال با توجه به احتمال حضور استان در ليگ برتر از امضاي قرارداد با تيم‌هاي ديگر امتناع کردند که متأسفانه عدم تيم‌داري ما باعث بازماندن اين عزيزان از حضور در مسابقات ليگ برتر نيز شد.
رئيس هيات تيراندازي با کمان خراسان شمالي تاکيد کرد: رشته تيراندازي با کمان در سال‌هاي اخير رشد قابل توجهي داشته و اگر صنايع خراسان شمالي از ورزش استان حمايت کنند شاهد اتفاقات خوبي خواهيم بود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خراسان شمالي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خراسان شمالي در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAERlAMiCloyBHW8y4g
آخرين خبر خراسان شمالي در اينستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today