نماد آخرین خبر

کرونا خانوادگی شد

منبع
رکنا
بروزرسانی
کرونا خانوادگی شد

رکنا/ سخنگوي وزارت بهداشت، ضمن تاکيد بر لزوم عدم برگزاري مهماني‌هاي خانوادگي، گفت: متاسفانه بر اساس شواهد موجود الگوي شيوع کرونا در کشور در حال پيشروي به سمت سرايت‌هاي خانوادگي است.

دکتر سيما سادات لاري سخنگوي وزارت بهداشت، ضمن تاکيد بر لزوم عدم برگزاري مهماني‌هاي خانوادگي، گفت: متاسفانه بر اساس شواهد موجود الگوي شيوع کرونا در کشور در حال پيشروي به سمت سرايت‌هاي خانوادگي است.
دکتر سيما سادات لاري، گفت: يکي از رفتارهاي اجتماعي خطرآفرين در برابر بيماري کرونا برگزاري مهماني‌ها و دوره‌ همي‌هاي خانوادگي است که متاسفانه بر اساس شواهد موجود الگوي شيوع کرونا در کشور در حال پيشروي به سمت سرايت‌هاي خانوادگي است.
وي افزود: از کليه هموطنان خود مي خواهيم در خانه ماندن را همچنان در اولويت بگذارند و از روش‌هاي مجازي براي ديدارهاي خانوادگي استفاده کنند. قطعا پايبندي به اين اصول به دليل ويژگيهاي خاص و ارزشمند فرهنگي ما دشوار است، اما نبايد فراموش کرد در صورت عدم اصلاح رفتارهاي پرخطر ممکن است وضعيت بيماري در کشور به مراتب سخت‌تر از وضعيت موجود شود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان تهران را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر تهران در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEL87VCgty_dN5BJCQ
آخرين خبر تهران در اينستاگرام :
https://instagram.com/online.tehran