نماد آخرین خبر

استان فارس ‌رتبه ۲۱ ازدواج را در کشور کسب کرد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
استان فارس ‌رتبه ۲۱ ازدواج را در کشور کسب کرد

تسنيم/ معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار فارس گفت: در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي با مشکلات زيادي روبه‌رو هستيم به طوري که استان فارس در مولفه ازدواج در بين ۳۱ استان کشور رتبه ۲۱ و در مولفه طلاق رتبه ۱۶ را دارد.

سيد احمد احمدزاده، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار فارس عصر امروز در ششمين کارگروه فرهنگي، سلامت، زنان و خانواده با بيان اينکه در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي با مشکلات زيادي روبه‌رو هستيم به طوري که استان فارس در مولفه ازدواج در بين 31 استان کشور رتبه 21 و در مولفه طلاق رتبه 16 را دارد، اظهار داشت: براي برطرف کردن آسيب‌هاي اجتماعي نبايد منتظر دستورالعمل‌هاي ملي باشيم زيرا ممکن است آن دستورالعمل‌ها با شرايط استان ما مطابقت نداشته باشد بلکه همين کارگروه سلامت و خانواده بايد تصميمات عملي براي اين موضوع پيشنهاد و اجرايي کند.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي با بيان اينکه در بحث بيماري کرونا همه اطلاع دارند که در چه وضعيت نگران‌کننده‌اي هستيم بنابراين بايد دستورالعمل‌هاي بهداشتي به خوبي رعايت شود، اظهار داشت: بر اساس گزارش‌ها رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي در برخي ادارات در حال کاهش است به همين دليل ستاد کرونا تصميم گرفته که براي بررسي ميزان رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي از سطح ادارات استان فارس بازديد کند.
وي خطاب به مسئولان ادارات با بيان اينکه تصميماتي که مي‌گيريد بايد مبناي عقلاني داشته باشد و براساس نياز جامعه باشد و با نشستن در اتاق دربسته مشکلات برطرف نمي‌شود، گفت: در حال حاضر تصميمات سلبي جواب نمي‌دهد بلکه نگاه ما بايد نگاه ايجابي باشد و اگر اقناع‌سازي و توجيح جواب نداد آن وقت تصميم ديگري گرفته مي‌شود.
احمدزاده با بيان اينکه دشمن مي‌خواهد از کوچکترين موضوع استفاده و با روح و روان مردم بازي کند و به همين دليل تبليغات گسترده‌اي براي سياه‌نمايي اوضاع کشور در شبکه‌هاي خارجي انجام داده است خطاب به مديران دستگاه‌هاي اجرايي گفت در اين شرايط هر تصميمي که مي‌گيريد بايد همراه با تدبير باشد.
وي با انتقاد از برخي از مديران براي عدم توجه به مصوبات کارگروه سلامت،  بيان کرد: مصوبات کارگروه سلامت نبايد روي زمين بماند و مديراني که به اين مصوبات توجه دارند بايد تشويق شوند و مديراني که به اين مصوبات بي‌توجه هستند بايد جوابگوي کوتاهي خود باشند.
معاون استاندار فارس با اشاره به تبليغات گسترده کالاهاي آسيب‌رسان به سلامت در سطح شهر، گفت: تبليغات زياد نياز کاذب ايجاد مي‌کند و اين حق‌الناس است که با تبليغ کالاهاي آسيب‌رسان به سلامت خانواده هزينه مردم را هدر بدهيم و سلامت آنها را دچار مخاطره کنيم.
وي با تاکيد بر اينکه نبايد در مورد کالاهاي آسيب‌رسان به سلامت جامعه تبليغات گسترده انجام شود، گفت: البته نمي‌توان به يکباره تمام اين تبليغات را از سطح شهر جمع‌آوري کرد بنابرين بايد اولويت‌بندي کرد و اولويت نخست جمع‌آوري تبليغاتي است که بيشترين آسيب را به سلامت مردم وارد مي‌کنند.
احمدزاده با بيان اينکه در مورد جمع‌آوري کارگاه‌هاي سنتي لبنيات سنتي مخالف برخورد چکشي هستم زيرا در حال حاضر در بدترين شرايط اقتصادي هستيم و ميزان تاب‌آوري مردم نيز پايين آمده است، عنوان کرد: حفظ سلامت مردم در اولويت ما است ولي به جاي پلمپ و جمع‌آوري بايد با اقناع‌سازي و توجيح اين کارگاه‌ها را ساماندهي کنيم.
بررسي ممنوعيت تبليغ خدمات و کالاهاي آسيب‌رسان به سلامت و طرح ساماندهي کارگاه‌هاي لبنيات سنتي از جمله دستورکارهاي ششمين جلسه کارگروه فرهنگي، سلامت و زنان و خانواده بود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان فارس را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر فارس در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLp_SERJkiw4dkw
آخرين خبر فارس در اينستاگرام :
https://instagram.com/fars.online