نماد آخرین خبر

تشکیل ۷۸ فقره پرونده تخلف صنفی در شهرستان فردوس

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تشکیل ۷۸ فقره پرونده تخلف صنفی در شهرستان فردوس

باشگاه خبرنگاران/ رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فردوس از شناسايي ۷۸ واحد متخلف و تشکيل پرونده براي آنان درنيمه اول امسال در اين شهرستان خبر داد.

صادقي، رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فردوس گفت: ارزش ريالي اين ۷۸ پرونده تشکيل شده در ۶ ماهه‌ي اول امسال ۴۳۲ ميليون و ۴۴۱ هزار ريال مي‌باشد که طي مراحل قانوني به تعزيرات حکومتي فردوس ارسال شده است.
او با اشاره به اينکه امسال گشت‌هاي مشترکي با شبکه بهداشت و درمان، تعزيرات حکومتي، اتاق اصناف، شبکه دامپزشکي و نيروي انتظامي از واحد‌هاي صنفي صورت گرفته افزود: در اين مدت ۳ هزار و ۳۹۰ مورد بازرسي از واحد‌هاي صنفي و غير صنفي سطح شهرستان فردوس صورت گرفته است.
صادقي اظهار کرد: در ۶ ماهه‌ي اول امسال ۱۳۱ گشت مشترک با شبکه بهداشت و درمان، نيروي انتظامي، تعزيرات حکومتي و اتاق اصناف نيز برگزار شده است.
رئيس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فردوس ادامه داد: بيشترين تخلفات صورت گرفته در اين مدت از نظر پرونده مربوط به عدم درج قيمت، گرانفروشي و عدم صدور و از نظر ارزش ريالي مربوط به گرانفروشي بوده است.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خراسان جنوبي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خراسان جنوبي در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEKMM7H6Qgk9-pkB6w
آخرين خبر خراسان جنوبي در اينستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today