بمب نقل و انتقالات تراکتور خنثی شد

پانا/ خريد بزرگي که قرار بود به عنوان بمب نقل و انتقالات پولدارها مطرح شود، براي عقد قرارداد با تراکتور به توافق نرسيد.
يکي از بازيکنهايي که طي دو سال اخير بارها درباره حضور او در ايران و به خصوص تيمهايي مانند پرسپوليس و تراکتور تبريز خبرهايي منتشر شده بود، رضا قوچاننژاد است؛ مهاجم ايراني که با زوله قرارداد دارد و تاکنون سابقه حضور در ليگ ايران را ندارد.
باشگاه متمول تراکتور تبريز که فصل گذشته مشکل اساسي در خط حمله داشت و هنوز نتوانسته بازيکن سطح بالايي را براي اين نقطه از زمين خود پيدا کند از مدتها قبل در تلاش بود تا با رضا قوچاننژاد براي حضور در ايران و بازي کردن براي سومين تيم پرهوادار ايران به توافق برسد؛ اما اين تلاشها نتيجه نداده است.
براساس اخبار رسيده آخرين تلاشهاي تراکتور براي به توافق رسيدن با قوچاننژاد هم ثمري نداشته و مهاجم سابق تيم ملي فوتبال ايران قصد دارد فعلا در فوتبال هلند و باشگاه زوله به کار خود ادامه دهد و قصدي براي حضور در ليگ برتر ايران ندارد.