نماد آخرین خبر

آخرین وضعیت مسجدسلیمان در شرایط فوق پرخطر کرونا

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آخرین وضعیت مسجدسلیمان در شرایط فوق پرخطر کرونا

ايسنا/ فرماندار مسجدسليمان آخرين وضعيت اين منطقه با توجه به قرار گرفتن در شرايط فوق پرخطر کرونا را تشريح کرد.

محمد پاکدل، فرماندار مسجدسليمان با اشاره به قرار گرفتن مسجدسليمان در وضعيت فوق پرخطر کرونا، اظهار کرد: با توجه به اينکه بيمارستان ۲۲ بهمن مسجدسليمان، بيماران انديکا و لالي را نيز پذيرش مي‌کند، بيماران اين دو شهرستان ديگر نيز جزو آمار مسجدسليمان محسوب مي‌شوند. همچنين با توجه به اينکه اکنون فصل قشلاق است، بيماران بسياري از عشايري که از چهارمحال و بختياري وارد خوزستان شده و در شهرستان‌هاي اطراف حضور پيدا کرده‌اند، در بيمارستان ۲۲ بهمن مسجدسليمان بستري مي‌شوند.
وي با اشاره به اعمال محدوديت‌هاي جديد در شهرستان مسجدسليمان، افزود: پارک‌ها و آرامستان‌ها کاملا تعطيل شده‌اند. نظارت بر بازار و توزيع ماسک رايگان توسط سازمان‌هاي مردم نهاد را نيز در دستور کار قرار داده‌ايم.
فرماندار مسجدسليمان با اشاره به ادامه برگزاري مراسم عزاداري در اين منطقه، گفت: از برگزاري مراسم و تجمعات عمومي جلوگيري مي‌شود و بنرهاي برگزاري مراسم در سطح شهر جمع‌آوري خواهند شد. با خوانندگان محلي نيز جلسه‌اي داريم تا اجراي برنامه‌ها را تکرار نکنند و رعايت کنند. اما امروز يک مراسم عزاداري در انديکا در حال برگزاري است که شايد جمعيت يک هزار نفري در اين مراسم حضور پيدا کنند. متولي انديکا من نيستم اما بار مراجعات و آمار بيماران جزو مسجدسليمان محسوب مي‌شوند.
پاکدل با اشاره به تعطيلي جمعه بازار مسجدسليمان، تصريح کرد: شهر را به سه منطقه تقسيم کرده‌ايم تا گندزدايي و ضدعفوني انجام شود. تاکيد شده است از ورود افراد بدون ماسک به سازمان‌ها و ادارات نيز جلوگيري شود. نظارت بر فعاليت جايگاه‌هاي سوخت نيز تشديد شده است.
وي افزود: پيشنهادات اعمال محدوديت‌هاي بيشتري به ستاد استاني مقابله با کرونا در خوزستان ارائه شده تا تصميم‌گيري شود.


همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today