نماد آخرین خبر

آتش سوزی در سالوک به حیات وحش آسیب نرسانده است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
آتش سوزی در سالوک به حیات وحش آسیب نرسانده است

ايسنا/ معاون اداره کل محيط زيست خراسان شمالي گفت: آتش سوزي اتفاق افتاده طي سه چهار روز گذشته در پارک ملي سالوک در اسفراين به حيات وحش اين منطقه آسيب نرسانده است.

لشگري، معاون اداره کل محيط زيست خراسان شمالي اظهار کرد: حيواناتي همچون قوچ و ميش، پلنگ و گربه وحشي با احساس خطر از منطقه دور مي شوند و از سوي ديگر اين فصل از سال زمان تخمگذاري و جوجه پرندگان نيست.
وي در ارتباط با آسيب هاي وارد شده به گونه هاي گياهي منطقه نيز بيان کرد: همکاران در منطقه در حال بررسي هستند و از آنجايي که منطقه، صعب العبور و سخت است، هنوز گزارش اعلام نشده است.
لشگري تصريح کرد: آتش سوزي از روز سه شنبه اعلام شد و حدود ۵۰ هکتار از عرصه در آتش سوخت.
معاون اداره کل محيط زيست خراسان شمالي با اشاره به اينکه در حال حاضر آتش مهار شده است، تصريح کرد: اما از آنجايي که ممکن است ذغال روشن در ته درختان و يا بوته‌هاي سوخته شده وجود داشته باشد و دوباره آتش شعله بگيرد، نيروهاي محيط باني در آنجا مستقر هستند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خراسان شمالي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خراسان شمالي در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAERlAMiCloyBHW8y4g
آخرين خبر خراسان شمالي در اينستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today