بیمارستان دکتر غرضی ملایر به بیماران کرونایی اختصاص یافت

ايرنا/ مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير گفت: با توجه به افزايش تعداد مبتلايان به بيماري کوويد۱۹، بيمارستان تامين اجتماعي دکتر غرضي به طور کامل براي درمان اين بيماران اختصاص يافت.
محسن ترکاشوند، مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير در اين باره اظهار داشت: ساير خدمات درماني براي بيماران غيرکرونايي در بيمارستانهاي امام حسين(ع) و مهر ارايه ميشود.
وي ادامه داد: آبان به تعداد ۱۰۵ بيمار بستري در بيمارستان دکتر غرضي رسيديم و تصميم بر اين شد براي ابتلاي کمتر ديگر بيماران، اين بيمارستان را به طور صددرصد به بيماران مبتلا به کوويد۱۹ اختصاص دهيم.
ترکاشوند افزود: هر سه بيمارستان درگير بيماران کرونايي است با اين وجود بخشهايي را در بيمارستان امام حسين(ع) براي بستري ديگر بيماران نگه داشتيم.
مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير بيان کرد: در حال حاضر ۸۶ بيمار مبتلا به کوويد۱۹ در بيمارستان امام حسين(ع) و ۱۲ بيمار در بيمارستان مهر و در مجموع بيش از ۲۰۰ بيمار مبتلا به کوويد۱۹ در بيمارستانهاي ملاير بستري هستند و ظرفيت بيمارستانهاي اين شهرستان در حال تکميل شدن است.
ترکاشوند گفت: تعداد افراد بستري در بيمارستانهاي ملاير در مهرماه ۶۱۳ نفر بود که تا پايان آبان به ۸۵۰ مورد بستري خواهيم رسيد.
وي با بيان اينکه آبان بيشترين ميزان بستري و فوتي را در شهرستان داريم افزود: در چهار روز گذشته به طور ميانگين روزانه چهار تا پنج فوتي در اين شهرستان داشتيم که آلودگي ويروس کرونا به زايشگاهها، اتاق عمل و نوزادان تازه متولد شده رسيده است.
مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير تاکيد کرد: هم اکنون در شرايط بدي قرار داريم و کرونا تمامي خانوادههاي ملايري را درگير کرده است و بيشترين نگراني ما از افراد مثبت بدون علامت است.
ابتلاي ۳۶ نفر از کادر درمان به کرونا
ترکاشوند گفت: ۳۶ نفر از کادر درمان و مجموعه ما به بيماري کوويد۱۹ مبتلا شدهاند و برخي مراکز و پايگاههاي بهداشتي ملاير را به دليل ابتلاي کارکنان تعطيل کردهايم.
وي کمبود تجهيزات، امکانات، دارو و نيروي کادر درمان را عمدهترين مشکلات برشمرد و ادامه داد: چنانچه ميزان ورودي بيمارستانها کنترل نشود، آذر و دي وارد پيک جديد بيماري ميشويم و با توجه به شيوع بيماري آنفلوآنزا، وضعيت وخيمتر از شرايط کنوني خواهد شد.
مدير شبکه بهداشت و درمان ملاير با اشاره به افزايش مراکز ۱۶ ساعته اين شهرستان به سه مرکز گفت: اعمال محدوديتهاي جديد اثرگذار است، اما تعطيلي ۲ يا سه هفتهاي اثرگذاري بيشتري در مقابله با کرونا خواهد داشت.
ترکاشوند خواستار همراهي بيشتر مردم با کادر درمان شد و تاکيد کرد: برگزاري مراسمهاي عروسي و عزا و تردد آزادانه افراد مبتلا در سطح شهر مشکلي جدي و خطرناک است که بايد تدبيري اساسي در اين زمينه انديشيده شود.