نماد آخرین خبر

لغو پروانه کسب، مجازات اصناف خاطی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
لغو پروانه کسب، مجازات اصناف خاطی

باشگاه خبرنگاران/ مدير کل امنيتي انتظامي استانداري مازندران گفت: اصنافي که مصوبه کاهش ساعت کاري را رعايت نکنند در صورت تکرار تخلف، با لغو پروانه کسب جريمه مي‌شوند.

علي شيرازي مدير کل امنيتي انتظامي استانداري مازندران با بيان اينکه جلوگيري از تجمعات انساني يکي از راهکار‌هاي پيشگيري از کرونا اعلام شده است، گفت: بر همين اساس ستاد ملي مقابله با کرونا مصوب کرده است فعاليت برخي اصناف از ساعت ۱۸ به بعد تا ۲۰ آذرماه ممنوع باشد.
او افزود: اين اصناف نيز اصنافي هستند که عموما مايحتاج ضروري مردم را تامين نمي‌کنند و در طول روز مي‌توانند به مردم خدمات ارائه دهند.
مدير کل امنيتي انتظامي استانداري مازندران در خصوص مجازات واحد‌هاي صنفي که اين مصوبه را رعايت نمي‌کنند نيز گفت: در مرحله نخست به واحد‌هاي صنفي متخلف اخطار داده مي‌شود و در صورت تکرار اين تخلف، پروانه کسب اين واحد‌هاي متخلف ابطال خواهد شد.

آخرين خبر مازندران در اينستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today