وضعیت جوین خراسان رضوی از نظر کرونا قرمز شد
ايرنا
بروزرسانی

ايرنا/ فرماندار جوين گفت: با توجه به شيوع دوباره ويروس کرونا و افزايش مبتلايان به بيماري کوويد ۱۹، وضعيت اين شهرستان قرمز شد.
حسين جمشيدي، فرماندار جوين اظهار کرد: به علت کاهش حساسيت شهروندان، شهرستان جوين از نظر شيوع ويروس کرونا در شرايط حاد و بحراني قرار گرفته و در بين ۶ شهرستان زيرپوشش دانشگاه علوم پزشکي سبزوار از نظر همه گيري اين ويروس در رتبه دوم قرار دارد.
وي ادامه داد: با وجود توصيهها و هشدارهاي لازم، رعايت نکردن فاصلهگذاري اجتماعي، عدم استفاده از ماسک و انجام رفتارهاي پرخطر، روند ابتلا به بيماري کوويد ۱۹ را در جوين افزايش داده است.
فرماندار جوين گفت: پيرو مصوبات ستاد مبارزه با کرونا، محدوديتهاي مشاغل گروه سه و چهار در اين شهرستان اعمال مي شود و فعاليت مشاغل گروه دوم هم تا ساعت ۱۸ هر روز است.