نماد آخرین خبر

بارش باران سبب لغزندگی جاده‌های ایلام شد

منبع
تسنيم
بروزرسانی
بارش باران سبب لغزندگی جاده‌های ایلام شد

تسنيم/ رئيس پليس راه استان ايلام گفت: با توجه به بارش باران، سطح جاده هاي استان ايلام لغزنده است.

سرهنگ رضا همتي‌زاده، رئيس پليس راه استان ايلام با اشاره به آغاز بارش‌هاي پاييزي در استان ايلام و شدت بارندگي اظهار داشت: جاده‌هاي استان خيس، لغزنده و خطرآفرين براي تردد هستند.
رئيس پليس‌راه استان ايلام گفت: توصيه اکيد به رانندگان ترددکننده در تمام جاده‌هاي استان ايلام آن است که دقت در رانندگي، پرهيز از سرعت و سبقت را مدنظر داشته باشند و شرايط جوي را در رانندگي لحاظ کنند.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: جاده‌هاي ايلام کوهستاني و کوهستاني بودن توأم با بارندگي؛ کاهش ديد را براي رانندگان در پي خواهد داشت لذا کاهش ديد سبب افزايش خطر براي رانندگان خواهد بود.
رئيس پليس‌راه استان ايلام تصريح کرد: بيش از 30 تيم پليس در جاده‌هاي استان استقرار دارند و علاوه بر نظارت پرتردد رانندگان در شرايط جوي حاکم بر جاده‌هاي استان ايلام بر ممنوعيت تردد ناشي از اجراي طرح محدوديت کرونا نيز نظارت دارند.
وي از شهروندان ايلامي خواست و گفت: شرايط جوي، بارش باران، کوهستاني بودن محورهاي مواصلاتي و اجراي طرح ممنوعيت سفر اين زمينه را به وجود آورده است که در خانه بمانيم و از سفر غيرضرور پرهيز کنيم تا از دو خطر تصادف ناشي از لغزندگي جاده‌ها و شيوع و ابتلا به کرونا نجات پيدا کنيم.
همتي زاده در پاسخ به اين سؤال که براي افراد نيازمند به سفر در شرايط اضطراري گفت: براي اين‌گونه سفرها افراد مي‌توانند با مراجعه به پليس‌راه استان و شهرستان‌هاي تابعه برگ تردد مجاز اخذ کنند.

آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/akharinkhabar_ilam/